Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z XenoBotem 10.90

deroy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z xeno botem. Robię wszystko według tego poradnika http://www.mpcforum.pl/topic/1427337-crack-xenobot-ka%C5%BCda-wersja/ . Pobrałem tego cracka, xeno bota z oficjalnej strony. Wchodzę w folder C/windows/system32/drivers/etc i usuwam plik hosts.ics (obrazek 1)

Odpalam XenoSuite.exe pobranego z oficjalnej strony bota i czekam aż się zaktualizuje, jednakże to nie następuje gdyż wyskakuje błąd (zdjęcie 2) czy wie ktoś w czym problem i jak go rozwiązać?

post-711691-0-10882400-1455817397.png

post-711691-0-79442600-1455817397.png

Opublikowano

No sorry, że zły dział ale jestem tutaj nowy i się za bardzo nie orientuję w tych działach. Czytałem te poradniki jednak jest tam tak nawalone, że trudno coś zrozumieć. Każdy odpowiada każdemu nie za kolejnością i nie wiadomo którego odpowiedź do którego pytania idzie

gdyby ktoś mógł to proszę o przeniesienie tego tematu do odpowiedniego działu. Założyłem konto na tym PandoriumX i co dalej?

Opublikowano

No sorry, że zły dział ale jestem tutaj nowy i się za bardzo nie orientuję w tych działach. Czytałem te poradniki jednak jest tam tak nawalone, że trudno coś zrozumieć. Każdy odpowiada każdemu nie za kolejnością i nie wiadomo którego odpowiedź do którego pytania idzie

gdyby ktoś mógł to proszę o przeniesienie tego tematu do odpowiedniego działu. Założyłem konto na tym PandoriumX i co dalej?

Pobierasz to, co jest w tym temacie. Z Dysku Google. Odpalasz Xenobot, logujesz się tymi passami.

Zły dział ? Kolego, no ale do poradników się to na prawdę nie nadaje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...