Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak mówiłem, blokowanie IP'ków totalny bezsens xD Tak naprawdę to nie powinno nazywać się blokada VPN tylko blokada ipków. 

+ za wstawkę, ale jak mówiłem nie opłaca się używać :D 

Opublikowano

Przeczytaj " jak to działa " :v Jak wrócę dodam inne "ipki"

Opublikowano

Przeczytaj " jak to działa " :v Jak wrócę dodam inne "ipki"

No blokuje zakresy ip no więc w czym problem? Dobrze napisałem xD

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBorygard postarałes się naprawdę leci + myslę że będzie więcej takich blokad na inne vpny jakbys chciał mogę też spróbować cos takiego zrobić z innym vpnem i ci wysłać ;).

owner.png

Opublikowano

Moim osobistym zdaniem to bez sens działa tylko i wyłącznie na Cyber Ghosta i po co od razu blokować, przecież jest możliwość napisania aplikacji, która będzie informowała administrację o tym, że ktoś przesiaduje na owym VPN.

Zdarzają się sytuację, że ktoś na prawdę musi.

Opublikowano

Osobiście tego nie rozumiem bez obrazy ale po co komuś blokować darmowego vpn CyberGhosta? Na dzień dzisiejszy jest tyle darmowych VPNów, że samo zablokowanie CyberGhosta jednego z popularniejszych darmowych VPNów nic nie da :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zajebane z r4p3 pozdrawiam

Sprawdź stworzenie tematu geniuszu. Mati tm podpierdzielił tam i wkleił jako swój skrypt. Następnym razem się nie udzielaj jak nie wiesz co piszesz a najlepiej pomyśl nad tym 110101010011010 razy.

@ref

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie działa Dobrzę

Blokuje to wejście VPN cyberghost, jeśli jakiś użytkownik wchodzi to dodaj IP, bo lista nie była aktualizowana długo.

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...