Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM :)

Puszaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zostane GM na serwerze Hamachi lub Prywatnym szybko sie ucze ;)) Mam dużo czasu zgłaszać się na pw lub pod tematem ;))

Mam na Imie Dawid Mam 16lat Mam dużo czasu nie znam komend ITD bo nei umiem postawić serwera Hamachi ponieważ mam Modem insternetowy a nie router  Więc wracając do tematu  Interesuje sie metinem od 6lat ;) znam ludzi lubie sie bawić w grze a nawet expić :) myśle że ktoś napisze domnie na pw lub pod tematem

Chcesz cos więcej wiedzieć o mnie ? napisz pod tematem lub PW

Opublikowano

Czemu mam zatrudnić kogoś kto może być pedofilem,zboczeńcem starym chujem albo dzieciakiem bez mutacji itd xD (tak pewno report zaraz i warn bedzie ale beke mam z takich tematów) xD

Opublikowano

To jest żart?

Nie oczekuj, że ktoś Cię na serwer weźmie.

Nikt praktycznie nie bierze do teamu ludzi z MPC, a szczególnie po takiej ofercie.

Opublikowano

Czy dla ciebie posada GM'a jest wszystkim ? Nie masz raczej więcej niż 14 lat :) Takie marzenie chyba każdy miał z nas na mpcforum wydorośnij posada Game mastera to nie wszystko :)
­

Pozdrawiam nawet nic niemasz do zaoferowania swoją osobą nie brałeś udziału w żadnych projekcie nie jesteś znany nawet na mpc , nie bierzesz czynnego udziału w życiu MPC kim ty jesteś ?

Opublikowano

Osobiście polecam dodać cos wiecej o sobie, masz jakies doświadczenie? Nie sadze ze jakis właściciel serwera sie Toba zainteresuje, oferta bardzo skromna, brak podstawowych informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...