Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[16] BBVA/BPL/Ligue 1 15k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 14/15/16): 16
Hybryda (Tak/Nie): Obojętnie
Liga lub narodowość: BBVA/BPL/Ligue 1
Formacja: 4-3-3 albo 4-1-2-1-2 może być w którymś wariancie
Ilość monet: 15k
Platforma: PS4
Czego oczekuję: Dobrego napadu i obrońców bez udaru mózgu jak się da

Opublikowano

http://www.futbin.com/16/squad/293535

W przyszłości do wymiany Borja Valero na Naingolana, khedira na marchisio, Keita na Andersona i Morata na Dybale.

http://www.futbin.com/16/squad/293552

Kilka zmian np. po na walkera w przyszłości.

Osobiście wybrałbym skład z serie a. Bardzo podobny, tylko trochę mocniejszy służy mi jako fitness skład i można nim ugrać w 1 lidze. 

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Osobiście nie polecam bramkarzy, którzy mają poniżej 190 wzrostu. Ogarnięty przeciwnik będzie wiedział jak to wykorzystać.

Dlatego umieściłem Lopeza zamiast Perina.

Opublikowano

Dzieki za sklady ;) Wybiore serie a od majkela i zrobie zmiany na dybale naingolana marchisio i andersona.

Jak Dybala i Nainggolan to już praktycznie 15k.

Osobiście nie polecam bramkarzy, którzy mają poniżej 190 wzrostu. Ogarnięty przeciwnik będzie wiedział jak to wykorzystać.

Dlatego umieściłem Lopeza zamiast Perina.

Nawet nie chcesz wiedzieć, jak u mnie bronił Mandanda, a ma 185 cm wzrostu. Grałem na różnych przeciwników i nie mieli pomysłu, jak go pokonać. :)

Jeśli chodzi o np. Alvesa, to jest dobry 1vs1, ale z dystansu wszystko puszcza. Z Mandandą nie miałem problemów.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

No to dobra. Sklad do 23457 coinsow z serie a bo tyle coinsow obecnie mam. Nie musza byc 4-3-3 lub 4-1-2-1-2 moze byc 4-3-1-2 czy jakos tak (3sp 1spo 2napastnikow)

Opublikowano

Ok dzieki ;) W 15 fajnie mi sie gralo doumbia i mertensem to moze tu tez :P @SlavesCity zarobiłem dzisiaj 11k co zmienić w twoim składzie co podałeś?

Higuaina na dybala, parolo na marchisio i zbieraj na chieliniego za barzagli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...