Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy nuke = mało FPS

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie z tego co słyszałem ludzkie oko nie jest w stanie dostrzec różnicy w fpsach od 60+ :D

Co do nowego nuke bardzo lubiłem tą mapę ale nie odpowiadał mi jej wygląd, ciesze się ze coś z tym zrobili tak samo z trainem który kiedyś wyglądał obrzydliwie...

Mam jednak nadzieję ze nie będą tak aktualizować wszystkich map bo wielu graczy ze słabszymi sprzętami już narzeka ze ma mało fpsów w zaktualizowanych mapach oraz tych nowych z operacji, a nowa szata graficzna map bym powiedział jest dość specyficzna nie wyobrażam sobie takiego dusta np pięknego w swojej prostocie. 

Ludzkie oko może i nie, ale twoja myszka tak. 

Między 60, a 300 fps jest różnica. Nawet gracz grający na 300 fps, poczuje różnice grając na 150..

Opublikowano

Ogólnie z tego co słyszałem ludzkie oko nie jest w stanie dostrzec różnicy w fpsach od 60+ :D

Co do nowego nuke bardzo lubiłem tą mapę ale nie odpowiadał mi jej wygląd, ciesze się ze coś z tym zrobili tak samo z trainem który kiedyś wyglądał obrzydliwie...

Mam jednak nadzieję ze nie będą tak aktualizować wszystkich map bo wielu graczy ze słabszymi sprzętami już narzeka ze ma mało fpsów w zaktualizowanych mapach oraz tych nowych z operacji, a nowa szata graficzna map bym powiedział jest dość specyficzna nie wyobrażam sobie takiego dusta np pięknego w swojej prostocie. 

Ludzkie oko może i nie, ale twoja myszka tak. 

Między 60, a 300 fps jest różnica. Nawet gracz grający na 300 fps, poczuje różnice grając na 150..

No w końcu człowiek który ma pojęcie o grach FPS.... Już myślałem że na tym forum nie ma już takich ludzi....

Opublikowano

Polać mu!

PS:Idz mamie powiedz ze masz mało fpsów

Opublikowano

Ludzie narzekają że mają mało fps, ale zaraz kogo to obchodzi? Jeżeli masz mało fps'ów nie graj w tą grę i wydaj te 10 euro na coś innego albo konto sprzedaj bądź kup nowy komputer w czym jest problem? Jak masz problemy finansowe to idź do pracy  B) . 

Wracając do tematu, nowy nuke jest naprawdę przepiękną mapą a fpsy zabiera niesamowicie, ja bynajmniej nie narzekam ale faktycznie co nowa aktualizacja to gorzej  <.<  <.<

Chodź co by nie zrobili to i tak to spier...  :v  :(( .

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Ludzie narzekają że mają mało fps, ale zaraz kogo to obchodzi? Jeżeli masz mało fps'ów nie graj w tą grę i wydaj te 10 euro na coś innego albo konto sprzedaj bądź kup nowy komputer w czym jest problem? Jak masz problemy finansowe to idź do pracy  B) . 

Wracając do tematu, nowy nuke jest naprawdę przepiękną mapą a fpsy zabiera niesamowicie, ja bynajmniej nie narzekam ale faktycznie co nowa aktualizacja to gorzej  <.<  <.<

Chodź co by nie zrobili to i tak to spier...  :v  :(( .

No nie narzekaj jak z 160 fpsy spadną ci do 60. Uwierzcie mi przy 60 fpsach nie da się grac komfortowo. (rozumiem o 10, 20 fps ale nie 100 !) Ale i tak neo-gimby pseudo znawcy napiszą że 60+ oko nie dostrzega... No cóż.. Pozdrawiam tych którzy wiedzą co to jest prawdziwe granie.

Opublikowano

Jakby już tak się uprzeć to oko nie widzi  w fps'ach, ale różnice między 60 a 300 da się dostrzec - i na monitorze 60hz, a tym bardziej 144hz. Ja ciągle na nowych mapach mam między 40 a 60, na duscie i mirage po 180.

Opublikowano

Jakby już tak się uprzeć to oko nie widzi  w fps'ach, ale różnice między 60 a 300 da się dostrzec - i na monitorze 60hz, a tym bardziej 144hz. Ja ciągle na nowych mapach mam między 40 a 60, na duscie i mirage po 180.

Różnice między 60 a 130 już widać a gdzie tam jeszcze do 300 ...

Opublikowano

hmm mamy XXI wiek więc wypadało by kupić coś lepszego niż toster nie dziwcie się że macie tyle fps bo jest różnica w graficy i to duża 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...