Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy nuke = mało FPS

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy wy też macie tak mało fps na tym nowym nuke? Na nowym nuke mam 60-70 i to jeszcze takie naciągane bo niekiedy spada do 59 itp.

Na wszystkich innych mapach mam bardzo stabilne 150-170 i nigdy niżej nie spada. O co tu może chodzić?

Pasjonat
Opublikowano

Mi tam spadły fps'y z 300 do 290 xD

Wyjdzie pewnie za niedługo jakaś poprawka i fps'y się zwiększą.

Tak poza tym to średni jest ten nuke. Ciężko się broni Outside jak terroryści wbijają.

Opublikowano

Masa bugów po aktualizacji - norma. Pewnie dziś w nocy wyjdzie jakaś łatka i będzie wszystko git jutro.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ten uczuć kiedy chcesz kupić operacja ale brakuje ci 2 centy i masz blokade na rynek na 15 dni :v

Liczę na łatkę z tymi bugami.

Przecież napisałem że liczę na łatkę z tymi bugami, halo moderator?!

Opublikowano

kup lepszy komputer jak masz lagi, ja na all ustawieniach mam ponad 150fps wiec nie wiem w czym problem

Mam kupować lepszy komputer dla jednej mapy? Na wszystkich innych mam 150-170 stabilne a tutaj 60 niestabilne. Pomyśl.

Opublikowano

Ja mam wszystko na wysokich i około 180 fps. Tylko fajnie, że nie widać na nuku smoków. Grałem mm i ani ja ani przeciwnik ich nie widział. Widziałem tylko jak w mnie wszedłem.

Opublikowano

Ziomek róznica miedzy 60 fpsów a 400 to ma żadnej poniżej 60 już widać (: także nie płacz bo dobrze masz(:

To nei jest jakas casual gierka gdzie 60 fps jest git. Tutaj 300 fps to norma, a jak ma sie monitory 144hz to trzeba miec te okolo 150

Nuke jest aktualnei najwieksza mapa (chodzi o cala przestrzen mapy, nie to co sie gra), wiec fps wcina.

Na dodatek w operacji na co op sa jeszcze wieksze mapy, wiec tam to pewnie bedzie tragedia xD

JA aktualnie mam 100 fps na nuke, ale nei jest tak zle. Przynajmniej naprawili smoke i flashe.

Moze jak wprowadza source 2 do cs'a to moze bedzie troche lepiej xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ziomek róznica miedzy 60 fpsów a 400 to ma żadnej poniżej 60 już widać (: także nie płacz bo dobrze masz(:

Kolejny znawca który gówno się zna.

150 dla Ciebie to mało fpsów? dam Ci k***a sprzet na ktorym bedziesz mieć 30 fpsów to zobaczymy bedziesz błagać zeby mieć 60 fpsów wiec nie płacz tyle na Tym MPC

Opublikowano

Kolejny znawca który gówno się zna.

150 dla Ciebie to mało fpsów? dam Ci k***a sprzet na ktorym bedziesz mieć 30 fpsów to zobaczymy bedziesz błagać zeby mieć 60 fpsów wiec nie płacz tyle na Tym MPC

Czy ja do cholery powiedziałem że 150 FPS TO DLA MNIE MAŁO? Powiedziałem do cholery jasnej że mam 150 fps na wszystkich innych mapach, ALE NA NUKE MAM TYLKO 60 DO CHOLERY

ILE TY MASZ LAT? IDŹ WYTRZEŹWIEJ!!

@Edit: A miałem taki dobry humor, i proponuję grupę Neo kid dla Ciebie na MPC.

Opublikowano

Ogólnie z tego co słyszałem ludzkie oko nie jest w stanie dostrzec różnicy w fpsach od 60+ :D

Co do nowego nuke bardzo lubiłem tą mapę ale nie odpowiadał mi jej wygląd, ciesze się ze coś z tym zrobili tak samo z trainem który kiedyś wyglądał obrzydliwie...

Mam jednak nadzieję ze nie będą tak aktualizować wszystkich map bo wielu graczy ze słabszymi sprzętami już narzeka ze ma mało fpsów w zaktualizowanych mapach oraz tych nowych z operacji, a nowa szata graficzna map bym powiedział jest dość specyficzna nie wyobrażam sobie takiego dusta np pięknego w swojej prostocie. 

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...