Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AK-47 - Naklejki

CoDowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zna ktoś zestaw kałach+naklejka/sticker combination do ok. 5-6 euro? Chodzi mi o coś w stylu AK Redline + iBuyPower tylko że taniej.

Opublikowano

Pisz jaki kałach to się coś wykombinuje . naklejki drogie są . pisz ile chcesz tych naklejek i czy mogą być autografy

Mogą być autografy, jak chodzi o naklejki to jedna wystarczy w spokoju, najlepiej może jakaś drużynowa, kałach Blue Laminate (ew. jakiś inny tańszy, nie Emerald i Elite)

Opublikowano

Autograf=naklejka . to ile tego ma być bo zrozumiałem że 3 auto i 1 team . jak dla mnie to akurat na Blue Laminat pasuje wiele kolorów żółty zielony niebieski fiolet brązowy czerwony srebro . ja robię tak że w wyszukiwarce wpisuje sobie holo lub foil i szukam z naklejonymi na rynku i wybieram z ulubionym teamem i przeplacam 2-3 euro do ceny rynkowej ale za to wlepy warte 20€+ ewentualnie zdrapuje coś i doklejam jak mi nie pasuje . akurat mam Blue Laminat

Moje faworyty na ten skin to zielony fiolet i srebro

Opublikowano

z tanich naklejek podoba mi sie

lama camp czy jakos tak

i drug war veteran, oby dwie mam na kalachu z rewolwer boxa wygladaja spoko. i sa tanie za 2 ze 2 euro moze

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...