Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Revios.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z twojego pliku wyskakuje okno gry i moze mam sie zalogowac ? hahah

to zwykla binka serwera, dodane jedynie dmg xD

Opublikowano

Szanujmy sie, z moich cheatow korzystały setki jak nie tysiące ludzi i każdy był zadowolony.

Opublikowano

Szanujmy sie, z moich cheatow korzystały setki jak nie tysiące ludzi i każdy był zadowolony.

nie przesadzaj xD

Opublikowano

dziala na revios zapi3rdala jak dziki rex dzieki Exile na pewno sie przyda przydaloby sie jeszcze marmur hack :(

Na czole Ci zapierdala.

Nie działa ;)

Opublikowano

nie przesadzaj xD
Przez 3 miesiące multihackow wbiło 170 tys raz na profil, uważasz ze to 100 osób wykonało?

Wrócę do domu to zobaczę co wam nie smiga

Opublikowano

Dobra, na wojce sprawdzałem to działało, to macie w pierwszym poście WH jeszcze dodane jak komuś dmg nie chce działać.

Opublikowano

dziala na revios zapi3rdala jak dziki rex dzieki Exile na pewno sie przyda przydaloby sie jeszcze marmur hack :(

Na czole Ci zapierdala.

Nie działa ;)

to ze ty jestes nieudolny i nie dziala nie znaczy ze innym tez, a dmg  dziala :)  Exile robi dobre hacki sam z nich czasami korzystam nie wstawilby czegos co nie dziala ... 

Opublikowano

Dobra, na wojce sprawdzałem to działało, to macie w pierwszym poście WH jeszcze dodane jak komuś dmg nie chce działać.

Tym razem tak średnio się postarałeś, przy dużej ilości moobów na szamance dzwonek nie bardzo to działa a normalnie mnoży możę 1,4-1,5x dmg więc szamanka totalna lipa. Kiedyś robiłeś hacki x7-8 ;p i to była gra.

PS. Po za tym era dmg i wh się kończy teraz na każdym serwie prawie darmowe marmury to marmur hack by się przydał ;) Działaj coś z tym exile ;)

Opublikowano

Czy ja wiem czy sie kończy, teraz jestem w stanie zagrać na wh lub dmg na 99% serwerów polskich, ale niech sie kończy.

Opublikowano

Czy ja wiem czy sie kończy, teraz jestem w stanie zagrać na wh lub dmg na 99% serwerów polskich, ale niech sie kończy.

Tylko że nie wiem czy to kwestia DMG/WH czy kwestia serwerów i zabezpieczeń ale na większości postaci DMG nie działa tak jak kiedyś, ledwo razy 1,5x mnoży (sprawdzane na szamance) Po za tym wolę uderzyć raz na marmurze x5-7 niż z konia ;p

Opublikowano

zrozumcie w końcu ze jedynym zabezpieczeniem przed tym był vitron, on tylko to wykminil, na serwerach na których nie mnoży nie świadczą zabezpieczenia, a sourca którego uzywaja

Opublikowano

WH nie działa, w procesach siedzi plik ale gra nie rusza.

Działa, tylko włącza się koło minuty czasem lekko ponad. Daj mu się załadować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...