Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CDD a drony

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam 300k uri, 38PP(max pod boxy+grube lasery), drony na 1lvl (pekły mi). I teraz pytanie: kupic za te 300k urki CDD (starczy mi na 2PP), czy ulepszać drony? Dodam, że dziś CDD jest o 60% taniej (mam premke i rabat), a irki moge ulepszyć sobie innym razem. Natomiast co mi sie bardziej opłaci? Pozdrawiam, Damian..:)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Witam. Posiadam 300k uri, 38PP(max pod boxy+grube lasery), drony na 1lvl (pekły mi). I teraz pytanie: kupic za te 300k urki CDD (starczy mi na 2PP), czy ulepszać drony? Dodam, że dziś CDD jest o 60% taniej (mam premke i rabat), a irki moge ulepszyć sobie innym razem. Natomiast co mi sie bardziej opłaci? Pozdrawiam, Damian.. :)

Pytanie co chcesz robić dalej. Bocić?(boxy czy alieny)? Grać normalnie?

Opublikowano

Witam. Posiadam 300k uri, 38PP(max pod boxy+grube lasery), drony na 1lvl (pekły mi). I teraz pytanie: kupic za te 300k urki CDD (starczy mi na 2PP), czy ulepszać drony? Dodam, że dziś CDD jest o 60% taniej (mam premke i rabat), a irki moge ulepszyć sobie innym razem. Natomiast co mi sie bardziej opłaci? Pozdrawiam, Damian.. :)

Pytanie co chcesz robić dalej. Bocić?(boxy czy alieny)? Grać normalnie?

Ciągle bocę i czasem sobie pogrywam ;)

EDIT: na boxach z podwajaczem

Więcej na PW.

Opublikowano

Więc nie ma sensu ładować w PP, bo 38 jest już w miarę optymalną ilością, myślę że najlepiej będzie władować to w ulepszanie dronów(ale też można poczekać na przecenę).

PS. Ile zarabiasz na godzinę i ile dziennie bocisz?

Bo jak te 300k to dla Ciebie 2-3 dni bocenia, to możesz kupić PP, a do czasu przeceny nazbierasz sobie.

Opublikowano

Więc nie ma sensu ładować w PP, bo 38 jest już w miarę optymalną ilością, myślę że najlepiej będzie władować to w ulepszanie dronów(ale też można poczekać na przecenę).

PS. Ile zarabiasz na godzinę i ile dziennie bocisz?

Bo jak te 300k to dla Ciebie 2-3 dni bocenia, to możesz kupić PP, a do czasu przeceny nazbierasz sobie.

Dobra alternatywa. Bocę praktycznie 20/24 i na poczatku wpada okolo 20k/h, ale z czasem jest coraz mniej. I wlaśnie o to mi chodzi, że taka zniżka na CDD prędko się nie trafi, a drony w kazdej chwili moge ulepszyć

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...