Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Systemcheats etc.

giemza3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poruszę dużo razy wałkowany temat apropo hacków gdzie je znajde na jakich stronach i jak je zdobędę ? :) 

Wiele osob mnie pytalo jak na systemcheats kupic hacka bo im nie przelicza na PLN.. Tylko jest usd,euro 

Proszę o propozycje i wyjasnienia

Opublikowano

Ludzie proszę was.... Jak patrze dokąd ten świat zmierza to ciarki mnie przechodzą. Czy już naprawdę jesteście tak tępi że nawet sterować myszką nie potraficie ? Jestem szczęśliwym posiadaczem pegasusa i powiem wam szczerze: Poziom trudności w grach z pegasusa przewyższa współczesne gry które są tworzone dla "idiotów"  którzy nawet myszką sterować nie potrafią o refleksie to już nawet nie wspominam, czy naprawdę  chcecie aby gra sprowadzała się do włączenia kompa i odpalenia bota ? Jakoś nie widzę w tym czerpania przyjemności. Świetnym dowodem na to jak łatwo jest zjeb... grę jest shakes & fidget gdzie właściwie jest więcej botów niż graczy

A tak na marginesie jeśli ktoś posiada pegasusa to polecam dokupić Everdrive v8 koszt ok 500 zł ale radość z gry na 60 calowym tv w tanki bezcenna ;D 

Pewnie znów dostane warna... Admin może wreszcie skasujesz mi te 6 pkt ostrzeżeń które mam już od ponad 3 lat. Czy może macie w głębokim poważaniu regulamin ?? 

Możesz sobie grać na cheatach ale nigdy nie dojdziesz do takich statystyk jak screen poniżej 42:14

a71004ba73f3eefagen.png

Opublikowano

pawelyoy, właśnie to samo miałem pisać. To jest bez sensu, mieć frajdę z grania na haxach, i jeszcze płacić za to ponad 4 dychy miesięcznie. Bez kitu, dramat o.O

Opublikowano

Niestety era dzieci , kazdy kto jest dobry , szybki jest "Hackerem" , nawet gdy wbija top esl gracz na runde i kazdy mysli , ze to aimbot , a po prostu sa slabi , zalosne.

I potem takie dziecko "Neo" sie irytuje i odpala full aimbota byle by zabic wszystko i wszystkich i wygrac runde + zgarmac bana.

Polecam trening lub odinstalowac skila ja juz praktycznie w skilla nie gram ciagle nazywaja mnie odpalem lvl 65 prawie potrojny major.

Mierzylem sie z graczami takimi jak Hexor czy Mara i poziom gry byl ogromny wrecz piekielny head za head'a szedl , ale malo ktory gracz potrafi teraz grac uczciwie bez wspomagaczy.

PS:10 euro to jakies 44zl wg. ostatniego kursu , a na pol roku to prawie 130zl za hacka z system cheats , wiec powodzenia i polecam tez pograc Esl i dojsc do poziomu skilla prawdziwego lub obejrzec sobie filmiki esl graczy na yt i nawet koreanskich graczy to wam pomoze w nabyciu czegos co zostanie na zawsze.

Wniosek jeden nie umiesz grac idz cwicz na botach strzelanie w glowe , a nie strzelanie full auto w cialo czy nogi i plakanie o hacki jak was ktos ciagle ubija na head'a , a przeciwko hackerow jedno wyjscie nagrac wideo i ma typ bana.

Opublikowano

­Życie jest brutalne, ale według mnie również jest to żałosne. Nie tylko niszczy rozgrywkę innym graczom, ale również przysparza większej ilości pracy supportowi. Osobiście w Skilla gram od jakiegoś tygodnia i szczerze mówiąc, to poziom jest o wiele niższy, niż w CS:GO (przynajmniej z moich obserwacji tak wynika). A co za tym idzie ludzie... Przepraszam dzieci, które nie umieją grać się frustrują i poczynają się odpalać, aimy, wallhacki, Bóg wie co jeszcze, bo nigdy w tej dziedzinie obeznany nie byłem i mam nadzieję, że nigdy nie będę.

Ta, wiem, że nie jest to temat do takich dyskusji, ale taka jest moja opinia i nic jej nie zmieni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś chce grać na cheatach to niech sobie gra a wam gówno do tego. jak widzicie nawet takiego tematu to wgl w niego nie wchodzcie jak macie zamiar pisać takie głupoty. 

Opublikowano

ktoś chce grać na cheatach to niech sobie gra a wam gówno do tego. jak widzicie nawet takiego tematu to wgl w niego nie wchodzcie jak macie zamiar pisać takie głupoty. 

Właśnie dużo nam do tego, bo będzie tylko psuł grę nam i innym. A jak ktoś będzie pisał, że gra na cheatach, to będzie jeszcze cwaniakował, że niby jest pro graczem itd.

Przez takich ludzi jestem zdania, że dostęp do internetu powinien być od 16 roku życia, bo tylko ogłupia takich ludzi i zatrzymuje w nich chęć samorozwoju. Później jest pełno osób, którymi można łatwo sterować jak kukiełkami.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

To forum do hackow między innymi wiec swoje wypowiedzi schowaj w kieszeń. Hacki były są i będą i zawsze ktoś będzie na nich grał wiec daruj sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...