Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki bot do expa na tibi 8.0

LewyStunt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie jakiego bota polecacie do expa na tibi 8.0 szukałem ale niestety nie moge znaleść NG na OTS Eloth a właściwie która wersja jest pod tą Tibie bo pokazuje mi , że Tibia nie jest włączona z góry dziękuje jeśli coś zle zrobiłem przepraszam ale nowy w internetach i na forum ;p 

PS : 

Jeżeli moge prosic to odrazu jakiś link by sie przydał ; )

Opublikowano

Z tego co ktos mowil nie wiem czy to prawda ale elfbot dziala na elothu logujesz sie przez tibie 8.2 i ip changerza a nie wpisujesz ip eloth.net tylko tam z cyferkami jakies ip elotha.

Opublikowano

IP Eloth to: "178.32.162.105"

Zaloguj się przez clienta Tibii ( tutaj nie pamiętam jaki ) i Ip-Changera wpisując w zakładkę ip właśnie to powyższe. Wtedy odpalaj elfbota.

Opublikowano

Zaloguj się przez clienta Tibii ( tutaj nie pamiętam jaki ) i Ip-Changera wpisując w zakładkę ip właśnie to powyższe. Wtedy odpalaj elfbota.

Trochę słabo wiesz a ip z cmd to każdy może mieć eloth ma zabezpieczenia 

http://screenshooter.net/102682089/ckyufpi

Lekka modyfikacja i już :)

Zły klient. Wydaję mi się ( chociaż grałem tam tylko na starcie ), że Eloth to wcale nie 8.0

Opublikowano

Jak patrzyłem wcześniej to eloth jest na cliencie 854 ale żaden Bot i tak nie działa.

Mi sie udalo ominac anti cheata i odpalam normalnie kazdego bota na 8.54, ale adressy sa pozmieniane :( cavebot dziala ale to wszystko, nie dziala otwieranie cial, targetting itp.

Gdybym tylko umial odczytywac adresy z pamieci moglibysmy to jakos ogarnac, bo w BlackD proxy mozna wpisywac adresy samodzielnie

Opublikowano

Jak patrzyłem wcześniej to eloth jest na cliencie 854 ale żaden Bot i tak nie działa.

Mi sie udalo ominac anti cheata i odpalam normalnie kazdego bota na 8.54, ale adressy sa pozmieniane :( cavebot dziala ale to wszystko, nie dziala otwieranie cial, targetting itp.

Gdybym tylko umial odczytywac adresy z pamieci moglibysmy to jakos ogarnac, bo w BlackD proxy mozna wpisywac adresy samodzielnie

https://www.youtube.com/watch?v=NcZXDcrCZFA

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

nie dziala zaden bot bo pakiety sa pozmieniane i do tego jeszcze xorowane tak ze zaden bot nie bedzie i tak pracowal. jedyne co mozna zrobic to przerobic source jakiegos bota lub napisac bota na adresach :D pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trochę słabo wiesz a ip z cmd to każdy może mieć eloth ma zabezpieczenia 

http://screenshooter.net/102682089/ckyufpi

Lekka modyfikacja i już :)

Zły klient. Wydaję mi się ( chociaż grałem tam tylko na starcie ), że Eloth to wcale nie 8.0

Eloth to 8.54, własnie robielm lighthacka i mc to tak jak pod 8.54 a nie 8.0 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...