Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu na farmienie

Doczek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam skryptu na farmienie do plemion. Skrypt wygląda tak jak poniżej czy zna go ktoś? To bardziej rozszerzenie do Google Chrome i jest 1 warunek plemiona muszą być ustawione jako mobilnie

post-1119133-0-66386700-1455644855.jpg

Opublikowano

Nie musza byc ustawiane mobilnie , a wlaczone od tego zaczijmy :)

Po 600 pp chodzi skrypt , a mozna sobie go przerobic lekko na literke "B" lub tez "C" jak komus potrzeba i ma wiecej wiosek niz 3-10. A przykladowo 20 i 200 wtedy "C" jest najefektywniejsze.

Ahh i to nie tylko do chrome'a przez tampermonkey'a , ale tez do operki zadziala skrypt przez VioletNMonkey oraz Mozilli przez Greasemonkey.

Idzie go postawic na serwer + skrypt do budowy + auto logowanie i masz bota 24/7 + cos co ci da mozliwosc uruchamiania co okreslony czas skryptu + mozliwosc uruchamiania go jednoczesnie dla posiadaczy 20... do xxxx liczby wiosek w oddzielnej karcie w zakladce Asysten farmera by jednoczesnie slac mase atakow na farme.

Chyba go gdzies mam jak cos pw , ale widze ty go posiadasz , wiec nie wiem skad twe pytanie? 

Opublikowano

Nie posiadam :) Miałem kiedyś i nie moge go nigdzie znaleść a przypomniałem sobie o tym gdy mój kolega pokazał że go ma i nie chce mi go dać :/

Opublikowano

Wiec recznie mozesz osiagnac to samo wystarczy wchodzic co jakis czas.

24 logowania po 12 minut dziennie i sam bedziesz jak bot tylko efektywniejszy.

5 lk ,1 zwiad lub 12 lk 1 zwiad na farmy 1,30 h slij w dwie strony da ci to 3 godziny.

A piki , miecze , toporki slij na graczy w poblizu do 1h oraz barby , a potem w miare ilosci wiosek nawet do 6h lk puszczaj , a piechote do 2h w dwie strony 4h.

Serio wystarczy odrobine pomyslec , bo zaden bot nie bedzie ci farmil efektywniej od ciebie.

A jedyne co musisz zrobic to kupic asystenta farmera za 10 premki. 

Pozdro.

Opublikowano

Nie mam tyle czasu :( A takto ustawie ten skrypt i on automatycznie farmi. Mój kolega wchodził bardzo często i wyciągał około 100k surków a ten bot w 1 dzień 250K. Różnica jest

Opublikowano

Ja bez bota sfarmie wiecej , niz wy obaj wzieci wchodzac kilkanascie razy na chwile i slac wojsko ze zwiadem , ktore bedzie wracac praktycznie w tych samych czasach , a do tego zapchalbym ci zagrode , kolejki budowy budynkow + wojsk , a spichlerz by byl pelny , choc moze dalbym rade jeszcze monete wybic.

Nie narzekaj , ze nie masz czasu , bo ten skrypt nie pomysli za ciebie , ze wioska jest pusta tylko slepo posle i rozbije ci piki lub lekkiej troche , a by farmic efektywnie nie mozesz miec ani 1 pika czy lk strat!

Ale twoja wola , bo gralem tym skryptem i niekiedy robil za duze straty jak w okolicy byli za dobrzy farmerzy.

Opublikowano

Bany sie sypia za niego.

PS:600 premium na plemionach chodzi to tylko 30zl!

Tak serio ten skrypt daje ci tylko tyle , ze klika na pale w literki automatycznie typowe dla tych co nie lubia myslec nad tym co robia , a potem sa konsekwencje :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...