Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera do współpracy i fuzji

Sнαdøω

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stabilny - Bezpieczny - Online 24/7 - Dostosowany do Ciebie

Szukasz darmowego, a zarazem stabilnego i bezpiecznego serwera Teamspeak3 pod twój serwer?
Dobrze trafiłeś, oferujemy nowoczesny,przejrzysty serwer Teamspeak3 dostosowany do potrzeb graczy.

Oferujemy:
► Strefę administracji twojego serwera
► Darmowe kanały prywatne
► Darmowe kanały VIP dla grup/ekip min. 8osób oraz inne udogodnienia
► Miłą i przyjazną atmosferę
► Pomoc online 24/7

► Jesteśmy elastyczni jeżeli czegoś jeszcze byś od nas wymagał kwestia dogadania się ;)

► Boty do sprawdzania kanałów i inne

Wymagamy:

► Projektu kończonego w przynajmniej 60% lub już gotowego

► Dobrego kontaktu tzn: aktywność na teamspeaku

► Pewnego projektu! tzn: nie projekt na vps robiony tak o a sponsora może znajdziemy xD

► Uczciwości

► Pozytywnego nastawienia w stosunku do administracji serwera ts3

Kontakt:

PW forum

GG: 56020051

E-mail: [email protected]

Opublikowano

Nie polecam współpracy z tym Użytkownikiem. Był kilka miesięcy technikiem na naszym Ts`ie i nam też zaproponował taką "Fuzję serwerów" ,gdy usłyszał odmowę zbanował wszystkich użytkowników na kanale z powodem "Zapraszam na Ts-Unity.pl" Po czym ddosował Kilka godzin Właściciela serwera.

post-1484815-0-21680100-1455665746.png

Opublikowano

Ten pan to juz pieknie pokazal jak potrafi wyr.. w dupe, powiem Ci ze Twoj podpis "Shadow Skurwinoxie" i pijawka w tytule to sie znikad nie wziely.

Pan Shadow (lat 15/16, nie jak w profilu 18) byl sobie technikiem na serwerze. Swierdzil sobie ze bedzie mial swoj serwer, ktory zabezpiecza mu najlepiej pod sloncem admini z.. i tu wlasnie sie urwalo bo nie pamietam skad :> Po odmowie z naszej strony wspolpraca skonczyla sie dwoma mass banami na TS: pierwszy wczoraj http://imgur.com/zGVZZ1x widac nick shadow, nadanie Query i zaraz potem mass bana. Desc. kanalu na reklamowanym w banie serwerze:  Description:
Kanał Prywatny
● Właściciel kanału: Sнαdøω
● Stworzony dnia: 16/02/16 17:35

Czyli chyba jednak on? Dziekuje. A od 3 godzin ddosy na wlasciciela, pozdrawiam, nie polecam

i MAM NADZIEJE, ze skutecznie zniechecam do wspolpracy z ta niepowazna osoba, prawdopodobnie tamtym tez fuzje zaproponowal :>

Opublikowano

Nie polecam współpracy z tym Użytkownikiem. Był kilka miesięcy technikiem na naszym Ts`ie i nam też zaproponował taką "Fuzję serwerów" ,gdy usłyszał odmowę zbanował wszystkich użytkowników na kanale z powodem "Zapraszam na Ts-Unity.pl" Po czym ddosował Kilka godzin Właściciela serwera.

attachicon.gifca42bc48290d389agen.png

Tak byłem u was technikiem 3 miesiące i proponowałem wam współprace bo mi się was szkoda robiło na crack licencji Anonna :)

Co do banowania z pierwszym banowaniem nie miałem nic wspólnego, a drugie to byłem ja po tym jak wy bawiliście się gimby atakami DDoS na moje ip!

A wracając do tego 1 włamu i banowania to sam potwierdziłeś, że to nie był nikt na vpn i na pewno nie ja więc teraz kitów mi nie wciskaj, co do drugiego to tak jak pisałem to byłem ja za DDoSy w moją stronę :)

Ten pan to juz pieknie pokazal jak potrafi wyr.. w dupe, powiem Ci ze Twoj podpis "Shadow Skurwinoxie" i pijawka w tytule to sie znikad nie wziely.

Pan Shadow (lat 15/16, nie jak w profilu 18) byl sobie technikiem na serwerze. Swierdzil sobie ze bedzie mial swoj serwer, ktory zabezpiecza mu najlepiej pod sloncem admini z.. i tu wlasnie sie urwalo bo nie pamietam skad :> Po odmowie z naszej strony wspolpraca skonczyla sie dwoma mass banami na TS: pierwszy wczoraj http://imgur.com/zGVZZ1x widac nick shadow, nadanie Query i zaraz potem mass bana. Desc. kanalu na reklamowanym w banie serwerze:  Description:

Kanał Prywatny

Czyli chyba jednak on? Dziekuje. A od 3 godzin ddosy na wlasciciela, pozdrawiam, nie polecam

i MAM NADZIEJE, ze skutecznie zniechecam do wspolpracy z ta niepowazna osoba, prawdopodobnie tamtym tez fuzje zaproponowal :>

Może pogadamy o twoich licencjach crack IPB i crack TS3? I jak już piszesz to pisz pod swoim nickiem Dzagu a nie ukrywasz się pod innymi :P

Atakowałeś mnie więc ci się odwdzięczyłem a według mnie to dupe uratowałem ludziom bo ciągle bawiłeś się w hakera i kogoś atakowałeś jak nie mnie to użytkowników. Jeszcze byłeś na tyle perfidny aby założyć konto z Davisem na mpc i oczernić moje dobre imię! *PALNIJ SIĘ W ...* Dodatkowo informuje abyś kupował nowego vps lub zmieniał ip bo zgłoszenie o crack licencje już poszło. Co do ataków w cb nic nie robiłem!

Opublikowano

Tak byłem u was technikiem 3 miesiące i proponowałem wam współprace bo mi się was szkoda robiło na crack licencji Anonna :)

Co do banowania z pierwszym banowaniem nie miałem nic wspólnego, a drugie to byłem ja po tym jak wy bawiliście się gimby atakami DDoS na moje ip!

A wracając do tego 1 włamu i banowania to sam potwierdziłeś, że to nie był nikt na vpn i na pewno nie ja więc teraz kitów mi nie wciskaj, co do drugiego to tak jak pisałem to byłem ja za DDoSy w moją stronę :)

Kanał Prywatny

Może pogadamy o twoich licencjach crack IPB i crack TS3? I jak już piszesz to pisz pod swoim nickiem Dzagu a nie ukrywasz się pod innymi :P

Atakowałeś mnie więc ci się odwdzięczyłem a według mnie to dupe uratowałem ludziom bo ciągle bawiłeś się w hakera i kogoś atakowałeś jak nie mnie to użytkowników. Jeszcze byłeś na tyle perfidny aby założyć konto z Davisem na mpc i oczernić moje dobre imię! *PALNIJ SIĘ W ...* Dodatkowo informuje abyś kupował nowego vps lub zmieniał ip bo zgłoszenie o crack licencje już poszło. Co do ataków w cb nic nie robiłem!

Shadow = SHUTUP

Widać, że dziecko bawiące się stresserkami :P

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Kanał Prywatny

Shadow = SHUTUP

@VMWare Stresserkami pff dobre ;D co jeszcze było w tej bajce? Nie znasz mnie więc się nie wypowiadaj! Ty już swoje pokazałeś i każdy wie, że jesteś nikim!

Wiesz co mnie najbardziej dziwi co ty taki pomocny się zrobiłeś ts3support i inne Z skurwiela do bohatera?

Co już nie pamiętasz jak w c***a ludzi na stressery robiłeś? Myślisz, że zmienisz nick i co nowym człowiekiem jesteś? Jak tak to ci powiem gówno prawda!

Nie wypowiadaj się i tyle!

Opublikowano

Polemizowałbym z wami drodzy przyjaciele lecz...

@Sнαdøω - twoja postać mi jest bardzo dobrze znana. Nie chciałbym się z Tobą w żadnej sposób kłócić lecz jesteś osobą niezrównoważoną co widać po twoich postach/zachowaniu. A co do osoby vmware jest to osoba z barwną przeszłością lecz jak z tego widzisz zmienił się w "Super Bohatera" oraz z czystą przyjemnością i z całego serca nie poleciłbym Ciebie nikomu. Udowodniłeś to już wyżej jak ktoś wstawił zrzut ekranu jak banujesz osoby aby wbijały na twojego tsa.

A co do p. VMware to lubię bardzo ową postać. Pomaga czasem i wystarczy wiadomość i wie ludzik co ma robić.

Ale troszku reasumując i podkreślając czym jest tak na prawdę forum/temat oraz co ma dążyć na tym forum to ... Proszę abyś zaprzestał "słownych ataków" na każdą możliwą sytuację oraz przyczynił się do tego aby ten temat spełniał swoją rolę bo jak na razie widzę tutaj burdel.

Dziękuję.

EDITV1:

@1361622928-U485574.pngDavis6665  @1361622928-U485574.pngSorry.

<22:38:57> You were banned permanently from the server by "Ania" (masz problem, zegnam ;))

dziękuję za wyrozumiałość administracji.

Opublikowano

Polemizowałbym z wami drodzy przyjaciele lecz...

@Sнαdøω - twoja postać mi jest bardzo dobrze znana. Nie chciałbym się z Tobą w żadnej sposób kłócić lecz jesteś osobą niezrównoważoną co widać po twoich postach/zachowaniu. A co do osoby vmware jest to osoba z barwną przeszłością lecz jak z tego widzisz zmienił się w "Super Bohatera" oraz z czystą przyjemnością i z całego serca nie poleciłbym Ciebie nikomu. Udowodniłeś to już wyżej jak ktoś wstawił zrzut ekranu jak banujesz osoby aby wbijały na twojego tsa.

A co do p. VMware to lubię bardzo ową postać. Pomaga czasem i wystarczy wiadomość i wie ludzik co ma robić.

Ale troszku reasumując i podkreślając czym jest tak na prawdę forum/temat oraz co ma dążyć na tym forum to ... Proszę abyś zaprzestał "słownych ataków" na każdą możliwą sytuację oraz przyczynił się do tego aby ten temat spełniał swoją rolę bo jak na razie widzę tutaj burdel.

Dziękuję.

Masz racje nie należę do osób zbyt spokojnych. Jednak nazywanie mnie (osobą niezrównoważoną) jest przesadne nie ukrywajmy @1361622928-U485574.pngBorygard nigdy z sobą nie rozmawialiśmy więc mnie nie znasz. Posty na forum to coś innego niż rozmowa. Co do mojej niechęci do @VMWare to jest to spowodowane tym, że kiedyś z nim gadałem i nie wierzę, iż w pare miesięcy się zmienił  :)  Nie mam zamiaru się kłócić! Co do cb @VMWare to tak dla twojej wiadomości nie atakowałem ludzi z globalelity więc nie wciskaj mi kitów o stresserach/booterach i innych gównach nazywasz mnie dzieckiem ... dla twojej informacji mam 17lat :) A jeśli kogoś można nazwać dzieciakiem to @1361622928-U485574.pngDavis6665 i @1361622928-U485574.pngSorry. Jak masz do mnie problem jeszcze pisz pw!

Myślę, że tym postem skończymy gówno burze :)

Opublikowano

Dostałem propozycje od shadowa, chciał połączyć serwery ts, odmówiłem bo wole mieć swój serwer poza tym nie znam właściciela tamtego serwera. Po ok 2 tygodniach zaczęły się ataki, grałem sobie z znajomym w lola po czym mnie rozłączyło, zadzwonił znajomy i powiedział że dostał bana, shadow zbanował wszystkich na serwerze z reklamą swojego serwera ts-unity, następnie przez ok 2-3 godziny dostawałem DDoSy. Jeden z adminów wbił na jego ts i zapytał się o co chodzi, na to shadow haha ddosuje ...mój nick. Oczywiście przed całą sytuacją shadow normalnie zemną rozmawiał, wszystko spoko itd, najśmieszniejsze jest to że ok godzinę prędzej pytał mnie o dane na query bo chciał postawić bota. 

Jedyne co mogę powiedzieć to nie współpracujcie z nim bo może źle się to na Was skończyć, shadow to "dziecko" który dowartościowuje się(powiększa tzw e-penisa) ddosując inne serwery albo administracje.

PS Mam nadzieje że temat nie zostanie usunięty żeby każdy się dowiedział jaką osobą jest shadow.

@Shadow posty na górze są naszej administracji, to nie ja pisałem ,a gadanie że Ciebie ddosowałem dlatego zbanowałeś wszystkich jest śmieszne, jak wbiłem do Was na TS bo chciałem wyjaśnić sytuacje to mnie zbanowałeś bez słowa.

CERWERY CSGO
Globalna elita wśród graczy :)

Opublikowano

Po przeczytaniu komentarzy stwierdzam iż nie jestem zainteresowany współpracą. Proponuje by temat został zamknięty, jeden wielki burdel zrobił się z tego tematu.

Opublikowano

@Rokat

Tak byłem u was technikiem 3 miesiące i proponowałem wam współprace bo mi się was szkoda robiło na crack licencji Anonna  :)

A wracając do tego 1 włamu i banowania to sam potwierdziłeś, że to nie był nikt na vpn i na pewno nie ja więc teraz kitów mi nie wciskaj, co do drugiego to tak jak pisałem to byłem ja za DDoSy w moją stronę  :)

Pan Shadow (lat 15/16, nie jak w profilu 18) byl sobie technikiem na serwerze. Swierdzil sobie ze bedzie mial swoj serwer, ktory zabezpiecza mu najlepiej pod sloncem admini z.. i tu wlasnie sie urwalo bo nie pamietam skad :> Po odmowie z naszej strony wspolpraca skonczyla sie dwoma mass banami na TS: pierwszy wczoraj http://imgur.com/zGVZZ1x widac nick shadow, nadanie Query i zaraz potem mass bana. Desc. kanalu na reklamowanym w banie serwerze:  Description:
Kanał Prywatny

Shadow = SHUTUP

Rokat / VmMare

Ciebie to tutaj powinni zbanować, Opowiedz zawsze jak miałeś dostęp do maszyn co tam wgrywałeś? Te swoje #Skrypty na Ddosiki, Jesteś pionkiem któremu ciąle ts Gaśnie i musiał się połaczyć, Panie Aleksie :) Idż spać

Chcesz fuzje, zapraszam na pw #+300 osób:)

Opublikowano

Dostałem propozycje od shadowa, chciał połączyć serwery ts, odmówiłem bo wole mieć swój serwer poza tym nie znam właściciela tamtego serwera. Po ok 2 tygodniach zaczęły się ataki, grałem sobie z znajomym w lola po czym mnie rozłączyło, zadzwonił znajomy i powiedział że dostał bana, shadow zbanował wszystkich na serwerze z reklamą swojego serwera ts-unity, następnie przez ok 2-3 godziny dostawałem DDoSy. Jeden z adminów wbił na jego ts i zapytał się o co chodzi, na to shadow haha ddosuje ...mój nick. Oczywiście przed całą sytuacją shadow normalnie zemną rozmawiał, wszystko spoko itd, najśmieszniejsze jest to że ok godzinę prędzej pytał mnie o dane na query bo chciał postawić bota. 

Jedyne co mogę powiedzieć to nie współpracujcie z nim bo może źle się to na Was skończyć, shadow to "dziecko" który dowartościowuje się(powiększa tzw e-penisa) ddosując inne serwery albo administracje.

PS Mam nadzieje że temat nie zostanie usunięty żeby każdy się dowiedział jaką osobą jest shadow.

@Shadow posty na górze są naszej administracji, to nie ja pisałem ,a gadanie że Ciebie ddosowałem dlatego zbanowałeś wszystkich jest śmieszne, jak wbiłem do Was na TS bo chciałem wyjaśnić sytuacje to mnie zbanowałeś bez słowa.

Jesteś śmieszny pilnuj tego swojego forum i ts3 na crack licencjach! Z ilu kont jeszcze napiszesz? Ja już 2 naliczyłem @sAw1111 @1361622928-U485574.pngSorry.

Z opinii zamieszczonych w tym temacie wnioskuję że shadow to rozwydrzony bachor i nie potrafi się zachować dlatego serdecznie nie polecam tego pana.

Nie znasz mnie i oceniasz po opiniach jakie daje dzieciak Dzagu. Mówisz, że jestem dzieciakiem mów co chcesz! Jeszcze jak byś mnie znał i oceniał ale mnie nie znasz :)

Opublikowano

Widzę shadow że tracisz argumenty, jeśli myślisz że to ja z multi to zgłoś ten post. 

Może odniesiesz się do tego co napisałem, w sumie to wiesz że wszystko to prawda wiec jedyne co możesz napisać "pilnuj swojego forum i ts" :D Najlepiej zacznij to jeszcze ddosować jak robiłeś ostatnio.

CERWERY CSGO
Globalna elita wśród graczy :)

Opublikowano

Widzę shadow że tracisz argumenty, jeśli myślisz że to ja z multi to zgłoś ten post. 

Może odniesiesz się do tego co napisałem, w sumie to wiesz że wszystko to prawda wiec jedyne co możesz napisać "pilnuj swojego forum i ts" :D Najlepiej zacznij to jeszcze ddosować jak robiłeś ostatnio.

Pokaż jakieś dowody :)

Nie mam zamiaru odnosić się do twoich wypocin bo to nie miejsce do tego! Jak chcesz wbije do cb albo ty do mnie i to obgadamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...