Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

COŚ SIĘ, COŚ SIĘ POPSUŁO

Gość horzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co w tym cudownego. Dla mnie jest to żałosne, ale cóż.. internet.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie wiem co w tym cudownego. Dla mnie jest to żałosne, ale cóż.. internet.

zalosne to jest anime  a nie Zbigniew Stonoga, uważaj bo Cie dopadne ty pedofilu, malymi dziecmi sie jara... powtarzam uwazaj...

Uwazam ze ta płyta jest niesamowita, wspaniałe potwierdzenie ze w Internecie nie ma złych rzeczy, sa tylko zle pytania i zle filmiki które sie wykorzystuje potem w takich a nie innych celach, w ogole dzisiaj wracam autobusem z roboty siedze sobie obok jakegos dresa, telefon mu sie włącza a tam.. " cos sie popsuło i nie było mnie słychać" koles sie rozgląda, patrzy czy nikt nie widział nikt nie słyszał, chichocze jak ksiądz który zaciera ręce i wie ze zaraz  sie stanie wola boża i szybko odbiera połączenie.

siedziałem z kamienną twarzą wpatrzony w mijające nas samochody a moje serce krwawiło ponieważ nie mogłem się zasmiać, a chciałem oh jak bardzo chciałem.

Opublikowano

Z*******e - no po prostu zajebiste, co tu pisać, co tu pisać. Najbardziej mi się podoba Stonoga Yourself. :v

Opublikowano

Dobre, stonoga na propsie! xD

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...