Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot/zamiana produktu zakupionego w MediaExpert

Ellaey420

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Kupiłem myszkę w MediaExpert (w sklepie stacjonarnym) jednak nie jestem z niej zadowolony czy mogę pójść(z paragonem) oddadzą mi gotówkę lub czy bd mógł dopłacić i wziąć inna droższą?. Produkt oczywiście jest rozpakowany

Opublikowano

Masz 14 dni od zakupu na zwrot zakupionej rzeczy do sklepu bez podawania przyczyny zwrotu.

Art. 27. Konsument, który zawarł umowę na odległość lub poza lokalem przedsiębiorstwa, może w terminie 14 dni odstąpić od niej bez podawania przyczyny i bez ponoszenia kosztów,

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

A ty weź człowieku i rusz dupę by się spytać sam. To twój zakup a nie nasz.

Zgodnie z prawem konsumenta mogą ale i wcale nie muszą nic robić.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dlatego zawsze zachecam NAWET jak idziesz kupic stacjonarnie zamówić ten przedmiot sprzet internetowo bez problemu masz wtedy 14 dni zwrotu.

Teraz jak kupiłeś stacjonarnie to wszystko w woli sprzedawcy, bo tak jak Ktosiu powiedział NIC nie musza

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Jak mieszkałem w Polsce w moim mieście w MediaMarkt można było zwrócić przedmiot jeśli się go nie rozpakowało z oryginalnego pudełka, sam zwracałem nie raz telefony, klawiatury i myszki  które dostawałem w prezencie.

To samo było z zakupem tylko należało się wcześniej spytać jakiegoś kierownika zmiany który na paragonie robił adnotację o możliwości  WYMIANY czy nawet zwrotu ( niechętnie )   w ciągu np 1-2 dni. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...