Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Teksty

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz moze to nie typowe jak na czlowieka w moim wieku ale od prawie 2 lat pisze teksty piosenek ;)

Link: http://www.sendspace.com/file/qudjlr

Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/ba14...e03129b93aa3137 - nie wiem czemu ale pokazuje virusa o nazwie "06" xD

jak otworzycie to ozbaczycie ze sa tam tylko same dokumenty tekstowe ;)

Nie ktore pisane chaotyczne i mowia tylko o jednym.. Wraz z kumplem sprobujemy dopasowac jakas muzyke ;)

Dziekuje za pobranie i ocenianie

PRAWA AUTORSKIE ZASTRZEZONE !

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

hey Mike ;)) one są Świetne ;) szkoda że z błędami wypisane ale Mi się podoba ocena 9/10 przez błędy tak by było 10/10 :) Czekam na muzykę.

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano
hey Mike ;)) one są Świetne ;) szkoda że z błędami wypisane ale Mi się podoba ocena 9/10 przez błędy tak by było 10/10 :) Czekam na muzykę.

bledy sa bo pisane w roznych czasach... z czasem lepsza ortografia ale bledy sie zdrzaja... coz czekam na komentarze innych

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
bledy sa bo pisane w roznych czasach... z czasem lepsza ortografia ale bledy sie zdrzaja... coz czekam na komentarze innych

No fajne 9,5/10 za ort xD

A może je zaśpiewaj i wrzuć na yt ?:D

Opublikowano

nie macie sie juz o co czepiac ?

jakby Mike mial wam wypominac kazdy blad to byscie sie pocieli -.- zanim innych skrytykujesz, popatrz na siebie

@down

bo mnie to juz

w-k-u-r-f-i-a ;c

Opublikowano
nie macie sie juz o co czepiac ?

jakby Mike mial wam wypominac kazdy blad to byscie sie pocieli -.- zanim innych skrytykujesz, popatrz na siebie

pipr a ty co tak w mojej obronie stanales ? :D :P ale dziekuje chociaz nie ma za co.. bo rzeczywiscie male problemy z ortografia mam + nie uzywam polskich znakow ;) co akurat widac ;)

A ja bledow nie wypominam no chyba ze jakies powazne wiec badzcie spokojni....

zapraszam do kolejnego sciagania , czytania, i pisania o nich opini

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

10/10 !!!!!

Ortografia jest, ale teksty to nadrabiają:P

vinners.png

Flash xbox 360 do najnowszej wersji iXtreme LT + 2.0 w Bartoszycach

Wszystkie napędy tylko w wersji PHAT

Info na PW lub GG

Opublikowano

Teksty dobre, choc nie wiem do jakiego rytmu mogłyby sie je dostosowac. Proponuje posłuchac zespołow typu słowianskiego regge (akurat, happysad, strachy na lachy itp.) i zrobic cos tego typu, lub bardziej metalowe, bradzo oryginalne(HUNTER) proponuje Ci przesluchac kilka piosenek kazdego z tych zespołow, moze nabierzesz jakiejs inspiracji do to muzyki.

Pozdrawiam i zycze udanej pracy, Zaiste ;)

Opublikowano

akraut planuje dorobic do tego muzyku w stylu rock ;) reszta jak wyjdzie to wyjdzie ;) nie wiadomo czy nawet podklad sie uda... jesli tak to mamy zalatwiona umowe aby nakrecic teledysk w bazie wojskowej ;) chodzi nam tylko o hangar potem sie doda jeszcze jakies badziewia itd. niestety tylko na 1 teledysk :P

dziekuje za mile glosy ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Mike nie no koks :D Bardzo fajne :) 10/10 :P A ortogiafia ta,.. kij z nia :) Wkoncu jak sie spiewa to niewidac przez jakie "rz" czy "z" co nie xD hehe ^^

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

Mike. Jakiej muzyki słuchasz? bo może pomogę ci oprawić w muzykę. Napisałem sam już pare piosenek więc mogę się przydać ;)

Nothing

Opublikowano
Mike. Jakiej muzyki słuchasz? bo może pomogę ci oprawić w muzykę. Napisałem sam już pare piosenek więc mogę się przydać ;)

jakiej slucham ? roznej :P

lubie Linkin Park (Rock/Hard Rock) a takze niektore utwory Techno czy nawet pop ;) to juz zalezy ;) teksty pasuja do gatunku Pop/Rock/ :P

jakby co to PM ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Super 10/10

Proszę zmień AVATARA wkurza mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...