Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aliexpress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam do Was pare pytań. Chodzi o zakup towarów z chin, a dokładnie ze strony aliexpress. Jestem totalnie zielony w tym temacie, mimo tego, że przeczytałem już troche info na ten temat. Mam zamiar kupic buty, których osobiście nie znajdę w sklepach za normalną cenę, bo 600zł nie widzi mi się dawać bo po prostu mnie nie stać :/ Czy ktoś z Was kupił kiedykolwiek buty "firmy" Nike na tej stronie? (chodzi mi o Air maxy oraz Janoski Max, chociaż zadowolę się opinią na każdy inny rodzaj butów :) ) Czy przesyłka doszła do was bez problemu ? Czy jakość towaru nie odbiegała od oryginalnych butów tak bardzo, że po tygodniu trzeba było je wyrzucic ? Na aukcjach spotykam się z butami bez "znaczków" firm lub ze zmienionymi logami, czy po odbiorze przesyłki logo będzie takie jak zapewnia sprzedawca na swoich aukcjach ?

Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdro :)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

jak mozna kupowac podjeby....

jak cie nie stac to kup sobie jakies inne,

gardze

Opublikowano

Spójrz na swoje komentarze i zastanów się kto okazuje cebulozę. Widzę, że jestes obeznany w każdym temacie, więc nie bede drążył bo chyba nie warto, dzieki za zainteresowanie :)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Nie wiem na jaki c**j się spinacie do typa, że jest cebulakiem. Nie stać go  i k***a koniec kropka. Po c**j ma dawać 1000zł za oryginał jak może kupić podróbki za 200zł które są trochę mniejszej jakości ALE ZNACZEK I WYGLĄD MAJĄ TEN SAM. Nie rozumiem was jebani milionerzy, tacy bogaci jesteście to mu zasponsorujcie oryginały.

@topic

Osobiście bym nie zamawiał nie wiadomo jak to z rozmiarem mogą Ci wysłać jakiś zaniżony i będziesz miał buty w które nie wejdziesz. Ogólnie ciocia zamawiała różne podróbki ciuszków dla niemowląt jakieś nike, adidas itp. i wszystko dochodziło takie jakie miało dojść. 

Opublikowano

Nie wiem jak z butami, ale z koleżanką zamawiałyśmy pędzle do makijażu i nie były jakieś tam zniszczone czy wadliwe  :) Ale z zamawianiem butów dałabym sobie spokój, jednak lepiej jest trochę zaoszczędzić i kupić na miejscu w sklepie  :)

Opublikowano

Jeśli masz zamiar kupować ubrania on-line licz się z dodatkowymi kosztami.

Zrób sobie przegląd szafy a szybko dojdziesz do wniosku, że nie ma uniwersalnej rozmiarówki i to co dla jednego producenta jest L dla innego zachodzi już na M/XL :)

Nie jestem w stanie przymierzyć = nie kupuję.

07be881a3e09b3d3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...