Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać dla początkującego.

BetonOficjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz mi jeszcze czy chcesz jakąs postac którą ogólnie chcesz zacząć grać czy moze cos droższego czym będziesz sie już odpoczątku szkolił zeby masterowac?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Powiedz mi jeszcze czy chcesz jakąs postac którą ogólnie chcesz zacząć grać czy moze cos droższego czym będziesz sie już odpoczątku szkolił zeby masterowac?

Ja zacząć grać.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Na początek polecam Ci Garena i Mastera Yi. Garen to tank, ale ze sporym dmg, Master sporo bije, ale nie ma zbyt dużo defa. Później możesz kupić sobie np. Dariusa, Fiore, Pantheona. Pamiętaj, żeby załatwić sobie dobry build, bo bez tego jest ciężko.

Opublikowano

Ja zacząć grać.

No to garen/master i mozesz sie uczyc farmić itd zbierając przy tym na zeda,skillowa postać która robi cuda jak sie ją ogarnie,tak polecam ci zaczac ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Może jeszcze Pantheon, moim zdaniem łatwa postać grałem tylko nim do 20 lvla a potem innymi postaciami zacząłem grać

+ Bardzo proste skile łatwe do ogarnięcia 

- Mana dla początkujących to może być wielki problem ;c

Opublikowano

Polecam annie. Tani, dobry, solidny i prosty pick na mid lane, i trochę trudniejszy na supporta.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Garen to postać w której klikasz dwa przyciski, dobijasz trzecim i masz killa. Dosyć monotonna postać ale jest prosta.

Master Yi, postać right click. Mam na myśli grę samymi autoatakami, na tym polega ta postać. Stosunkowo prosta na sam poczatek.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...