Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

event karnawalowy a bocenie

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oplaca sie bocic w tym evencie? szansa na bana wzrasta czy nie za bardzo i tak samo jak zwykle zadnego admina nie bedzie na pl3? ile najwiecej uri wychodzi z jednego boxa?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Opłaca się bocić. Czemu ma szansa na bana wzrosnąć? Urki powinno wyjść trochę więcej, jednak licz się z tym, że będziesz mieć masę amunicji i rakiet.

Opublikowano

Opłaca się bocić. Czemu ma szansa na bana wzrosnąć? Urki powinno wyjść trochę więcej, jednak licz się z tym, że będziesz mieć masę amunicji i rakiet.

@Tluczek9902 ale chodzi mi czy admini teraz zaczna bardziej patrzec w te logi itp zeby wylapac boterow ;) czy nadal totalna wyjebka 24h grania i zero bana?

Opublikowano

@Tluczek9902 ale chodzi mi czy admini teraz zaczna bardziej patrzec w te logi itp zeby wylapac boterow ;) czy nadal totalna wyjebka 24h grania i zero bana?

Co do pierwszego pytania raczej nie. A do drugiego: Radziłbym bocić MAKSYMALNIE 10h-15h dziennie. Inaczej ban

Opublikowano

Co do pierwszego pytania raczej nie. A do drugiego: Radziłbym bocić MAKSYMALNIE 10h-15h dziennie. Inaczej ban

ja tam sie nie stosuje do tych regul 10-15h bo ja i tak duzo gram nawet bijac kryski ostatnio ferie byly siedzialem do 4 na alienkach z klanem wiec to nie jest problem bocic 24/7 ostatnio od 6 dni caly czas na bocie a gdy chce to gram a poki co przerwy w boceniu nie mam zamiaru robic ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...