Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty na serwerze czy bugi?

xasadax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj na moim serwerze zrobiłem darmowego vipa na 24h. Gracze poszli poskakać na parkour (mam plugin mwparkour2). Nagle zauważyłem, że szybko został pobity rekord. Poszedłem na /v i zobaczyłem jak gracz latał. Co prawda na cubie zablokowałem fly, ale i tak latał. Zbanowałem go za cheaty.. Po pewnym czasie kolejny gracz chciał latać ale coś go cofał. Wyłączyłem dostęp do parkoura, usunąłem cuby i dodałem od nowa i zablokowałem komendy w tym fly. Czy da się jakoś zrobić, żeby nawet na ,,cheatach" nie latali ?

Podacie plugin anty cheatowy (bo jeden usunąłem, ponieważ blokował kopanie na kopalni)

Help daje like !

Opublikowano

Ja nie polecam publicznych no cheatów banują w większości za nic ludzi a config wnerwiający najlepiej zatrudnić SE kidmodów lub patrzeć w logi i banować (flying and moved to quickly)

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

Opublikowano

Podacie plugin anty cheatowy (bo jeden usunąłem, ponieważ blokował kopanie na kopalni)

Jaki usunąłeś plugin na anty-cheaty dokładnie? Nie wiem czy ten plugin, który Ci podam akurat usunąłeś, ale sprawdź plugin Phoenix Anti-Cheat: Phoenix Anti-Cheat.

Opublikowano

@up Usunąłem NoCheatPlus, ponieważ gracze skarżyli się, że cofa ich gdy kopią na kopalni,a mi na czacie spamował nocheat, że za szybko kopią itd.a Ok dzięki sprawdzę go :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...