Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Ups...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś nazwy konkretniejszych projektów dostanę tutaj? :)

Na chwilę obecną mogę polecić, ze względu na obszerny opis swojej osoby i umiejetnosci.

Ewentualne portfolio na PW. :)

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Świetny człowiek, zaufany oraz pełen profesjonalista, jak najbardziej pochwalam tego człowieka!

Zna się na rzeczy, godny podjąć największą robotę oraz bardzo szybko się uczy. 

Jestem w stanie zagwarantować 100% pewność co do Ups... :)

Wspaniały technik :) !

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ahahah masakra.

Nie polecam, pseudo technik, dodatkowo przez te "4" lata tylko tyle się nauczył? Boże widzisz a nie grzmisz.

Stary, bez obrazy ale ja się zajmuje metinem ponad 7 lat a potrafię o wiele wiele więcej, żaden błąd mi nie jest obcy, a Ty Karolu jeszcze tu piszesz takie podanie nie no beka, to nie hejt.

Karolu, dla mnie nadal jesteś pseudo technikiem, ile razy wypowiadałeś się na forum z błędami, ile razy coś szło Ci nie tak,  a dobry technik nie spamuje, nie tworzy nowych tematów tylko siedzi godzinami nad problemami i je rozwiązuje. Dobry technik sam się uczy z pomocą wizualną z innych for ;) zapamiętaj moje rady.

To co tu napisałeś co potrafisz, to nic wielkiego, nawet zabezpieczyć klienta dobrze nie potrafisz, a z tym odchudzaniem klienta to normalnie powaliłeś mnie stary.

Ja nieco już tutaj zaprzestałem pomagać i nieco moja osoba zanika na tym forum z przyczyny tego że pracuję w onecie, ale to nic, jeszcze zrobiłem poradnik na temat instalowania mysql i wgl a Ty Karolu przez te 4 lata, pomogłeś tu na forum z dobrym skutkiem? bo jakoś nie przypomina mi się, byś komukolwiek pomagał jak tak siebie opisujesz. Hyhy no nic.

Ja dam radę, idź po prostu się dalej ucz, to że skompilowałeś sołrsa i binkę i dodałeś nieco nowości z innych for, nie czyni Ciebie technika, a jeślibyś był naprawdę dobrym technikiem to byś nie polecał apache tylko ngnixa ;) a no tak, nie wiesz dlaczego, cóż.

Dobre rady Ci dałem, zrobisz jak zechcesz, jak Ciebie uraziłem to wybacz, ale patrz na fakty ;)

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Cytuję słowa Vertisa " Pseudo technik, który w 4 lata osiągnął tyle co ja przez najbliższe miesiące "

Od swojej osoby także nie polecam za mało umiesz jak na taki staż oraz nigdy o tobie nei słyszałem.

Opublikowano

Ahahah masakra.

Nie polecam, pseudo technik, dodatkowo przez te "4" lata tylko tyle się nauczył? Boże widzisz a nie grzmisz.

Stary, bez obrazy ale ja się zajmuje metinem ponad 7 lat a potrafię o wiele wiele więcej, żaden błąd mi nie jest obcy - widzę, że mamy tutaj Alfe i Omegę, szkoda, że póki co nie spożytkowałeś swojej wiedzy, a Ty Karolu jeszcze tu piszesz takie podanie - Podanie? nie no beka, to nie hejt - to hejt.

Karolu, dla mnie nadal jesteś pseudo technikiem, ile razy wypowiadałeś się na forum z błędami, ile razy coś szło Ci nie tak,  a dobry technik nie spamuje, nie tworzy nowych tematów tylko siedzi godzinami nad problemami i je rozwiązuje. Dobry technik sam się uczy z pomocą wizualną z innych for  ;) zapamiętaj moje rady.

To co tu napisałeś co potrafisz, to nic wielkiego, nawet zabezpieczyć klienta dobrze nie potrafisz, a z tym odchudzaniem klienta to normalnie powaliłeś mnie stary. - Jeśli już to oferuję, jednakże jest na to popyt :)

Ja nieco już tutaj zaprzestałem pomagać i nieco moja osoba zanika na tym forum z przyczyny tego że pracuję w onecie, ale to nic, jeszcze zrobiłem poradnik na temat instalowania mysql i wgl - Brak słów, czy Ty czytasz, to co wypuszczasz w internecie? Zastanów się troszkę nad swoim zachowaniem.  a Ty Karolu przez te 4 lata, pomogłeś tu na forum z dobrym skutkiem? bo jakoś nie przypomina mi się, byś komukolwiek pomagał jak tak siebie opisujesz. Hyhy no nic.

Ja dam radę, idź po prostu się dalej ucz, to że skompilowałeś sołrsa i binkę i dodałeś nieco nowości z innych for, nie czyni Ciebie technika, a jeślibyś był naprawdę dobrym technikiem to byś nie polecał apache tylko ngnixa  ;) a no tak, nie wiesz dlaczego, cóż.

Dobre rady Ci dałem, zrobisz jak zechcesz, jak Ciebie uraziłem to wybacz, ale patrz na fakty  ;)

Pozdrawiam.

@kamil2321

Mówisz mi tutaj o jakiejś pomocy, w samym dziale "Tworzenie Serwerów Prywatnych" napisałem więcej postów, niż Ty całym swoim kontem.

(Nawet gdybyś odjął od tego moje wszystkie tematy). Moja aktywność wygasła tutaj półtora roku temu, gdy zawaliłem swoją szansę moderatora, którego też tutaj praktycznie osiągnąłem.

Krytyka jest dobra do momentu. Jedyną styczność z moją osobą (którą posiadasz), to kilka tematów na forum, w których to i tak zresztą często wychodziło na moje. Zastanów się czy próbujesz kogoś skrytykować, czy "wyśmiewać" zerową argumentacją. Próbujesz tutaj utworzyć fałszywą wizję "dobrego technika". Dobrym technikiem nazywasz osobę, która korzysta z poradników innych "dobrych techników", oraz uczy się na błędach... (I to jest okej!) Jednakże chęć integracji w wypadku potrzebnej pomocy krytykujesz.

Dodatkowo: Jest to dział do zaoferowania swojej pomocy, bądź wyrażenia jej potrzeby. To, że oferuję się w takim, a nie innym zakresie to inna kwestia. Nie próbuj się wywyższać, ponieważ póki co nie wychodzi Ci to na dobre. Skoro nie wiesz o mnie nic - zbyt mało się udzielasz. Nie zapominaj, że to Ty nie potrafisz przyznać się do błędów, o których Ja już dawno zapomniałem.

Twoją publiczną dyskusję na tym poście uważam, za zakończoną. Jeśli chcesz sobie dalej podyskutować - Masz wiele form kontaktu z moją osobą.

@TeRRoR. idzie za ciosem Pana wyżej.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Ahahah masakra.

Stary, bez obrazy ale ja się zajmuje metinem ponad 7 lat a potrafię o wiele wiele więcej, żaden błąd mi nie jest obcy, a Ty Karolu jeszcze tu piszesz takie podanie nie no beka, to nie hejt.

Karolu, dla mnie nadal jesteś pseudo technikiem, ile razy wypowiadałeś się na forum z błędami, ile razy coś szło Ci nie tak,  a dobry technik nie spamuje, nie tworzy nowych tematów tylko siedzi godzinami nad problemami i je rozwiązuje. Dobry technik sam się uczy z pomocą wizualną z innych for ;) zapamiętaj moje rady.

To co tu napisałeś co potrafisz, to nic wielkiego, nawet zabezpieczyć klienta dobrze nie potrafisz, a z tym odchudzaniem klienta to normalnie powaliłeś mnie stary.

Ja nieco już tutaj zaprzestałem pomagać i nieco moja osoba zanika na tym forum z przyczyny tego że pracuję w onecie, ale to nic, jeszcze zrobiłem poradnik na temat instalowania mysql i wgl a Ty Karolu przez te 4 lata, pomogłeś tu na forum z dobrym skutkiem? bo jakoś nie przypomina mi się, byś komukolwiek pomagał jak tak siebie opisujesz. Hyhy no nic.

Ja dam radę, idź po prostu się dalej ucz, to że skompilowałeś sołrsa i binkę i dodałeś nieco nowości z innych for, nie czyni Ciebie technika, a jeślibyś był naprawdę dobrym technikiem to byś nie polecał apache tylko ngnixa ;) a no tak, nie wiesz dlaczego, cóż.

Dobre rady Ci dałem, zrobisz jak zechcesz, jak Ciebie uraziłem to wybacz, ale patrz na fakty ;)

Pozdrawiam.

To tak drogi przyjacielu, nie wypowiadałbym się na twój temat, ale cóż, jak patrzę na to co tu widzę, to aż samo się prosi.

Odnośnie twoich umiejętności i tutoriali w porównaniu z tym co zrobił on jesteś nikłym randomem.

Weźmy na przykład temat poprawionej binki od Terenzo - jedyne co zrobiłeś to złożyłeś do kupy wskazówki użytkowników z deva i zainicjowałeś je w ową binkę - to tyle twojej roboty.

Jeśli chodzi o temat nawiązujący do instalacji ccache na maszynie terenzo - żaden wysiłek a pozatym lepszym sposobem jest zrobić to na localhoscie i najprościej w świecie pobrać to poprzez fetch.

Co do twojego 1 tuta to nawet się nie wypowiem.

Moim zdaniem, jesteś zwykłym "pozerem" któremu żal tyły ściska i próbujesz zaistnieć. Podpowiem - w taki sposób Ci to nie wyjdzie, tylko się pogrążasz.

Jeśli już zamierzasz pisać posty tego typu, to weź najpierw zbuduj sobie podstawę na której będziesz mógł opierać swoje racje.

Posada w onecie nie czyni z Ciebie cukierka wśród papierków.

PS. Skromnie kończąc moją skromną wypowiedź - Kamil weź ściśnij dziurę i wracaj na Onet bo Ci się zwoje przegrzeją od tego mędrkowania. 

JFf7oYo.png

Opublikowano

Witaj, Ups...

Poszukujemy Członka na Stanowisko Tech Game Master, [TECH].

Twoja kandydatura wywarła na naszym Zespole głębokie poczucie zaufania Twoim ambicjom, oraz na Twoim Doświadczeniu z dziedziny pełnienia funkcji na owej posadzie.

Drogi Użytkowniku Forum, jeśli nadal jesteś zainteresowany swoim Ogłoszeniem, oraz chęcią dołączenia jako Członek Administracji Prywatnego serwera, prosiłbym, abyś się wypowiedział na ten temat pod powyższym Postem, poprzez Komentarz, lub wpis, oraz uzgodnimy wszelkie sposoby komunikacji / kontaktu. 

Pozdrawiamy :)

SacMrz7.png

" Te dwa słowa - Dziewięć Liter. Nie oglądaj się za siebie.

Tekst Miesiąca: Co masz zrobić Dziś - Zrób Dziś ! "

Opublikowano

Witaj, Ups...

Poszukujemy Członka na Stanowisko Tech Game Master, [TECH].

Twoja kandydatura wywarła na naszym Zespole głębokie poczucie zaufania Twoim ambicjom, oraz na Twoim Doświadczeniu z dziedziny pełnienia funkcji na owej posadzie.

Drogi Użytkowniku Forum, jeśli nadal jesteś zainteresowany swoim Ogłoszeniem, oraz chęcią dołączenia jako Członek Administracji Prywatnego serwera, prosiłbym, abyś się wypowiedział na ten temat pod powyższym Postem, poprzez Komentarz, lub wpis, oraz uzgodnimy wszelkie sposoby komunikacji / kontaktu. 

Pozdrawiamy :)

Tworząc serwer, stworzyliście również nową posadę?

Hybryda Technika i GM'a?

Nie mam się tutaj nad czym zastanawiać, oraz wypowiadać, ponieważ nic mi tutaj nie przedstawiono. Jednakże jeśli sam w sobie temat jeszcze "istnieje", oraz Ja go odświeżam jest aktualny.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Tworząc serwer, stworzyliście również nową posadę?

Hybryda Technika i GM'a?

Nie mam się tutaj nad czym zastanawiać, oraz wypowiadać, ponieważ nic mi tutaj nie przedstawiono. Jednakże jeśli sam w sobie temat jeszcze "istnieje", oraz Ja go odświeżam jest aktualny.

Witaj, Ups... 

Dziękuję za udzielenie Odpowiedzi w Sprawie Bieżącej.

Pozdrawiam, i życzę sukcesów w szukaniu odpowiedniego miejsca na Posadę.

SacMrz7.png

" Te dwa słowa - Dziewięć Liter. Nie oglądaj się za siebie.

Tekst Miesiąca: Co masz zrobić Dziś - Zrób Dziś ! "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...