Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik | Profesjonalny projekt Metin2

Wndr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Polecam, jest to bardzo poważny projekt. Trzymam kciuki, o jak najlepszy start!

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

jestem najlepszym technikiem w PL ale nie mam poczucia humoru :c

to znaczy że nie będę mógł się lanaować w Waszym biurze z kartonów?

Poczucie humoru nie jest wymagane, ale by się przydało.

Zapewniamy porządną, czerwoną cegłę. Ale widzę, że Pan nie jest zainteresowany współpracą. ;)

Cały czas czekamy na poważne oferty. Na razie żadna z nich nie była odpowiednia.

Opublikowano

Powiem Ci tak, z własnego doświadczenie wiem że technicy nie angażują się w "czyiś" projekt tak jak " swój " prędzej za sponsorujesz serwer dla kogoś kto się zaangażuje w pracę niż technik który będzie zwlekał z pracą.

Miałem "swojego" technika który zaczął dostawać nie niskie wypłaty przed pracą co było błędem i nie zrobił dosłownie nic. Dodam również że to nie był 1 lepszy technik.

Najlepiej znajdź osobę z którą się zgrasz, Ty dasz podstawy a On zrobi Ci serwery i wszystko będziecie prowadzić do końca razem dzieląc się zyskami.

Opublikowano

Bardzo fajna i konkretna prezentacja, chociaż wątpię abyś tutaj znalazł odpowiedniego technika ^^ ... Jak będziesz zainteresowany to mogę Ci podesłać 2 nr gg osób które potrafią i tworzą serwery-pliki od podstaw. Polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Poszukujecie technika, któremu zaoferujecie "profesjonalne wsparcie techniczne"?

Czy czegoś tutaj nie rozumiem?

Poszukują "technika" od plików serwerowych, a oni mu oferują techniczne wsparcie, tj. maszyna etc... A przynajmniej ja to tak rozumiem.

Opublikowano

Poszukujecie technika, któremu zaoferujecie "profesjonalne wsparcie techniczne"?

Poszukują "technika" od plików serwerowych, a oni mu oferują techniczne wsparcie, tj. maszyna etc... A przynajmniej ja to tak rozumiem.

Oferta TS3, Dedyka, Forum, Grafiki, Modeli itp... To osobne podpunkty. Wyczuwam tutaj paradoks połączony z wypełniaczem.

Trzeba się zdecydować - dobra znajomość 3 wymienionych języków, czy jednego z nich?

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

To znaczy, że od strony technicznej oferujemy dobre serwery do pracy. Planujemy na początek przygotowanie projektu na VPS a później przed startem zakupimy serwer dedykowany przeznaczony do gier.

Jest to naszym zdaniem rozsądne posunięcie. Wykupujemy dodatkowo wszelkie zabezpieczenia przed dos, ddos u sprawdzonego dostawcy.

Jeśli jest Pan zainteresowany naszą ofertą zapraszamy do kontaktu.

Edit: Preferujemy aby technik znał wszystkie wymienione języki. Jednak jeśli ma braki to jesteśmy w stanie przedyskutować współpracę.

Opublikowano

Hm, co do podania nawet okej ale wiecie co ja wam napiszę?

Więc tak, po pierwsze jeśli szukacie takiego technika za free, to nie znajdziecie dobrego :)

Po drugie, jeśli zaoferujecie coś konkretnego to wtedy może znajdzie się technik, bo nie oszukujmy się, na VPSa każdego stać, zabezpieczenia pewnie będziecie mieli antyddosowe i zwalczanie tego przez łącze, inaczej blackholing :D ale kij z tym.

U jakiego dostawcy będziecie mieli serwy? 

No ja tutaj w metinie dość długo siedzę, aktualnie pracuje w onet i niezbyt czasu mam na ogarnięcie projektów lecz za około jednego miesiąca mógłbym zaszaleć :)

Życzę wam powodzenia, ewentualnie jak będziecie mieli poważne problemy z systemami albo sprawdzenia waszego technika bo wiem jak odróżnić pseudo technika od technika, to polecam siebie, również będę mógł wejść bezpośrednio z pracy na gg czy skype ;)

Pozdrawiam. 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Hm, co do podania nawet okej ale wiecie co ja wam napiszę?

Więc tak, po pierwsze jeśli szukacie takiego technika za free, to nie znajdziecie dobrego :)

Po drugie, jeśli zaoferujecie coś konkretnego to wtedy może znajdzie się technik, bo nie oszukujmy się, na VPSa każdego stać, zabezpieczenia pewnie będziecie mieli antyddosowe i zwalczanie tego przez łącze, inaczej blackholing :D ale kij z tym.

U jakiego dostawcy będziecie mieli serwy? 

No ja tutaj w metinie dość długo siedzę, aktualnie pracuje w onet i niezbyt czasu mam na ogarnięcie projektów lecz za około jednego miesiąca mógłbym zaszaleć :)

Życzę wam powodzenia, ewentualnie jak będziecie mieli poważne problemy z systemami albo sprawdzenia waszego technika bo wiem jak odróżnić pseudo technika od technika, to polecam siebie, również będę mógł wejść bezpośrednio z pracy na gg czy skype ;)

Pozdrawiam. 

Oczywiście, że nikt nie będzie pracował za darmo. Każdą pracę trzeba cenić i sowicie wynagradzać.

VPS będzie tylko na czas prac technicznych. Przed startem zakupimy serwer dedykowany.

Planujemy wybrać OVH, Ich pakiet firewall wydaje się porządny. Mamy jeszcze kilka innych firm hostingowych na oku, zastanawiamy się  gdzie będzie najlepiej.

Jest Pan zainteresowany współpracą przy projekcie w ramach wspomnianego "wolnego czasu"?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...