Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Opłaca Mi Się To Kupić?

RAD0SLU4F

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym kupić :) Może i to nie rozsądne, ale koleś na 100% nie oszukuje i widać, że może być z tego czysty zysk :) Pozdrawiam

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

Powiem Ci jedno , ten kolo to nie oszust ... kupywałem od niego wielokrotnie yang i co wiecej moge ci powiedziec to dopytywalem sie go o ten sposob i mowi ze to nie zaden bug zaden bot zaden program czy hack co klonuje hary .

Opublikowano

Spadłem z krzesła jak cenę zobaczyłem xD... Może mu chodziło o 9,95 a nie 995,00? Moim zdaniem nie warto...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Hmm...

Kolesia profil i aukcje wyglądają na wiarygodne.

Masz kasę to kup. A jak kupisz to nie dawaj na MPC bo wszyscy będą latać z milionami na PL i gra stanie się bezsensowna i nie da się na MetQ zarobić :D

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym nie kupował tego bo tylko szkoda kasy a co do tych co piszą kup to pewnie sami by nigdy nie kupili bo każdy wie dlaczego....

To jest ściema albo pewnie jakiś poradnk z mpc da i tyle :D

Może też np dać jakąś postać do zarabiania yangów z 70-80+ i więc wiecie jak to jest.. :D

Opublikowano

Za tego autora tekstu powinieneś mieć bana. Widziałem to 3 lata temu na różnych forach. I kto tu jest naciągacz. Tutaj niektórzy to takie ścierwa, które się nadają do niczego. Takie pały, huje. Sorka za wulgi. Poniosło mnie.

On to skopiowal z tej strony (albo i nie)

http://www.metinbugi.yoyo.pl/

i na koncu pisze "Autor tekstu: ja", chociaz mogl to po prostu usunac te linijke bo robi zamieszanie

Opublikowano

Pisalem z nim na gg.SPoko koles u niego yangi kupilem.A co do tego sposobu na nieograniczopna ilosc yang.To jest prawda.Pisal ze tak drogo poniewaz jak ktos to kupi to jest dla niego konkurencja.Pytalem sie czy to program czy co aa on napisal kupisz a sie dowiesz.

Opublikowano

A ja bede taki dobry i Wam za darmo powiem z kad oni mają kase zeby ją wystawiac :

Kupują na stronkach typu : gold4fast.com lub metin2.cc itp . Nastepnie sprzedaja 2x drożej , no na gold4fast.com 100kk kosztuje okolo 28zl , a na allegro sprzedaja po ponad 60zł . .

Takie info dostaniesz za 1000zl , a ja Wam je dałem za darmo .

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro.

Więcej informacji o usuwaniu aukcji i zasadach na Allegro.

czyli ściema

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...