Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Opłaca Mi Się To Kupić?

RAD0SLU4F

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj przeglądając allegro, natrafiłem na pewną aukcję. Stąd moje pytanie. Czy opłaca mi się to kupić?

http://allegro.pl/item1049865315_metin2_sposob_na_yang_tajemnica_suiseisekii.html

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

według mnie to jest ściema i nie warto ryzykowac po co masz tracic 1k

niech da jakis filmik w którym pokaze ze to działa

Opublikowano

Ja tam wiem , z kad mają tyle kasy . Ale gdyby Modkowie i caly team mpcforum byłby bardziej ........ to bym moze podal a tak to powiem tylko tyle ze nie warto wydawac 1k pln na takie info.

Opublikowano

Ja tam myślę, że koleś mówi prawdę ^^. Ma bardzo dużo pozytywnych komentarzy oraz wystawia na wszystkich serwach yangi, a ludzie są zadowoleni i kupują...

Pozdro.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Ale pomyślcie, jak potem byłyby zarobki na tym. Sellam 1kk za 1zł. 2 miechy i by się zwróciło. A jeśli naciągacz, to może pożałować.

heheher.png

Kwicze skilla.

Opublikowano

jak jak na jakis stronkach wysli sms za 25zl i co kolega wyslal i dostal jakis poradnik by lotowac medale i tak kase zarobi zal ;/ nie polecam

Opublikowano

jesli jestes bogaczem to kupuj ;] Pewnie jakis naciagacz . Jak chcesz to kupuj, Ja bym tego nierobil ;/

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

pewnie to jakies pierdoly

1. Możemy farmić - z postacią 65+ się kilka kk na dzień wyciągnie.

2. Możemy ludzi okradać z itemów ale to jest be i nie daje dużej kasy.

3. Odpalamy SH i bijemy co popadnie :)

4. Bijemy bossy na SH lub bez - metoda bliska ideału - przykład: rapidshare.de/files/38884280/ogony.avi.html - 4 kanały co 1-1.5h boss, przez noc ok 30 bossów, czyli 30 skrzynek po 400k + miksturki itp, czyli na conajmniej 10kk jesteśmy zarobieni - czyli 150 zł do przodu przez jedną noc :) Jeśli bijemy na raz np. ogony na 4 kanałach, potem króla, potem znowu ogony - zysk x2 :)

5. Jeśli ktoś nie chce zarywać nocek, niech poprosi GMa o prywatne ZUO, tak jak na tym filmiku rapidshare.de/files/38884208/SGM.PL.avi.html, idzie się dogadać ;)

6. Kupujemy woja 65+ za parę litrów wódki od kumpla, albo ekspimy sami [1 tydzień ciężkiej roboty na SH]. Woja w grze sprzedajemy za conajmniej 25kk yang, a 25kk to ok 400 złotych na allegro -> czysty zysk :)

Autor tekstu: ja :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
a 25kk to ok 400 zł

WoW 400zł? Ja widzę tam 10kk za 10zł, a ty 25kk za 400zł ? To nikt by nie miał kasy w grze, wszyscy by sprzedawali na allegro...

Opublikowano
1. Możemy farmić - z postacią 65+ się kilka kk na dzień wyciągnie.

2. Możemy ludzi okradać z itemów ale to jest be i nie daje dużej kasy.

3. Odpalamy SH i bijemy co popadnie :)

4. Bijemy bossy na SH lub bez - metoda bliska ideału - przykład: rapidshare.de/files/38884280/ogony.avi.html - 4 kanały co 1-1.5h boss, przez noc ok 30 bossów, czyli 30 skrzynek po 400k + miksturki itp, czyli na conajmniej 10kk jesteśmy zarobieni - czyli 150 zł do przodu przez jedną noc :) Jeśli bijemy na raz np. ogony na 4 kanałach, potem króla, potem znowu ogony - zysk x2 :)

5. Jeśli ktoś nie chce zarywać nocek, niech poprosi GMa o prywatne ZUO, tak jak na tym filmiku rapidshare.de/files/38884208/SGM.PL.avi.html, idzie się dogadać ;)

6. Kupujemy woja 65+ za parę litrów wódki od kumpla, albo ekspimy sami [1 tydzień ciężkiej roboty na SH]. Woja w grze sprzedajemy za conajmniej 25kk yang, a 25kk to ok 400 złotych na allegro -> czysty zysk :)

Za tego autora tekstu powinieneś mieć bana. Widziałem to 3 lata temu na różnych forach. I kto tu jest naciągacz. Tutaj niektórzy to takie ścierwa, które się nadają do niczego. Takie pały, huje. Sorka za wulgi. Poniosło mnie.

heheher.png

Kwicze skilla.

Budowniczy
Opublikowano

To się nie opłaca moim zdaniem to wielka ściema.

Kupisz to jak niebedzie dzialac. 995zl poszlo w błoto i po co lepiej zarobic kase expbotem.:D

obrazwm.jpg
Opublikowano

Jeżeli masz pieniądze ja jak kupisz i nie będziesz przez to głodowac to ja bym kupił. A najlepiek kup i opublikuj to na forum :D

\

Opublikowano

Za tego autora tekstu powinieneś mieć bana. Widziałem to 3 lata temu na różnych forach. I kto tu jest naciągacz. Tutaj niektórzy to takie ścierwa, które się nadają do niczego. Takie pały, huje. Sorka za wulgi. Poniosło mnie.

po pierwsze bez wulgaryzmow a po 2 czy ja powiedziałem ze to napisałem chodziło mi ze to jest tez taka sciema jak tamto a wiec zam... dziub za przeproszeniem i nb bluznil

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No jak masz kase to kup bo to na 1mln %nie sciema kolo co ma pozytywow 230(cos kolo tego) nie ryzykowal by konta na allegro i co lepsze nie sa to pozytywy zaklada sam konto i pisze komentarz (nie oplacalne) a z reszta widzialem tam kolesia co mial1k pozytywow wiec sie nie buj (xD) zreszta sam kupowalem od tego pana yangi i all spox

NIe masz sie czego bac a wiesz czemu?Moze nie mozesz dac go do sadu ale np. porozpowiadasz to wszystkim i nikt u niego nic nie kupi... itd itd....

WDG. mnie kup!kup!kup!kup!i jesZcze raz KUP!

i daj na MPC oczywiscie...xD

Opublikowano

radze nie kupuj pewnie cwaniaczek co da ci fish bota i drophacka:) no chyba że rodzice lekarze i forsy masz w huj to se kup xD a jak kupisz daj na mpc xD

Opublikowano

Ja tylko powiem że to twoja decyzja czy kupisz czy nie ;)

Jeżeli masz kase można spróbować :P

Bądź normalny, jebnij mina i tyle...:D

vfkpck.png

Walnij - i zostaw komcie w profilu -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...