Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakupiony giftcode na G2A nie działa

FFronZen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem kupilem kod na g2a do minecraft'a premium ale kiedy przechodze do wprowadzenia kodu to pisze ze kod jest nieprawidlowy pomocy!!!
Enter Your Gift Code or Prepaid Card PIN wiec wpisoje kod a on niedziala!

Opublikowano

Yhh kolejna osoba, która została okradziona przez G2A...

To jest przykre taka prawda ;x.

Zakupiłeś z osłoną G2AShield?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Yhh kolejna osoba, która została okradziona przez G2A...

To jest przykre taka prawda ;x.

Zakupiłeś z osłoną G2AShield?

Okradziona? Dlaczego? Przecież tam jest wszystko napisane, po prostu pewnie kupił kod publiczny, który jest używany przez tysiące osób. Nie kupiłeś oryginalnego nowego GiftCode, przykro mi. Na stronie produktu masz to ładnie opisane, pozdrawiam

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

ok napisze ale nie wiem czy to pomoze ale dzieki

I jak, odpisali? Raczej istnieje większe prawdopodobieństwo, że zostałeś oszukany lub kupiłeś już wykorzystany kod. Support już raczej w tej kwestii nie pomoże, lecz zawsze może coś doradzić i masz nauczkę, żeby nie kupować z niezaufanych stron. 

Opublikowano

Mogłeś pomyśleć i kupić z oficjalnej strony minecraft'a. Wiele osób daje wykorzystany klucz lub taki który nie istniał nigdy albo jeszcze do konta które używają tysiące/setki osób.

Opublikowano

Nie rozumiem Was. G2a to zaufany serwis. Są na nim oferty Minecrafta, powiedzmy, że chyba dwie, bo dawno nie sprawdzałem. Jedna około 20zł, druga ~90. W tej za 20zł wyraźnie pisze, że jest to GiftCode publiczny, w ofercie za 90zł - oryginalny, nowy. Autor nadal nie wypowiedział się co dokładnie zakupił. Jeśli wybrał opcję tańszą - nie popatrzył, nie przeczytał, w związku z czym nikt go nie oszukał, kupił to co było opisane. Jeśli jednak wybrał drugą opcję, to jasne - został oszukany.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Miałem podobną sytuacje i nie udało mi się odzyskać pieniędzy ani nowego kodu. W twoim przypadku myślę że będzie to samo. Życzę powodzenia w odzyskiwaniu :)

Opublikowano

Miałem podobną sytuacje i nie udało mi się odzyskać pieniędzy ani nowego kodu. W twoim przypadku myślę że będzie to samo. Życzę powodzenia w odzyskiwaniu :)

Ja kupywalem wiele gier przez g2a i zawsze zwrot dostalem jesli problemy byly (Gry mi z steama zabrali, kod nie dzialal). Nigdy tej oslony nie kupywalem.

@topic

Pisz do supportu z screenshotem ze giftcode nie dziala i domagaj sie kolejnego kodu albo zwrotu, na 90% dadza ci kase spowrotem w ciagu 2-3h.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...