Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko - pomoc

bleusolei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu, mniej więcej od roku mam pewnie problemy z Metinami, privami itd.
Gdy np wchodzę do gry to wszystko jest okej, kursor muszki działa w 100%, lecz gdy się teleportuje do innej lokacji to zwykle połowa, kilka lub kilka dużych punktów ekranu w ogóle nie reaguje, nie mogę klikać, na komputerze wszystko normalnie, sprawnie działa, tylko na kliencie nie, nie mogę mogę obracać kamerką, muszę od nowa wychodzić z klienta i wchodzić do gry, aby wszystko działało, to jest uciążliwe po kilku zmianach ch lub teleportacjach, na początku myślałem, że to problem moich sterowników i innych podobnych rzeczy, lecz wszystko mam zaktualizowane, miał ktoś taki problem?

Zaznaczę, że to zaczęło się dziać od kiedy mam Laptopa z Windowsem 7, gdy miałem komputer stacjonarny, nie było takich problemów.

Ściągnąłem losowy obrazek z Metina2, aby bardziej zobrazować mój problem, czarne "kwadraty" to miejsca, w których np myszka nie działa, w pozostałych wszystko normalnie
http://zapodaj.net/51b92ebc48256.jpg.html

Prosiłbym o jakieś rady, sposoby dzięki, którym rozwiąże mój problem.
Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...