Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyWorkBench

RAZOR5171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety hc to hc. Staramy się wprowadzać na serwer jakieś nowe pomysły itd. Jeśli każdy serwer hc jest dla Ciebie taki sam co byś zmienił ew. dodał na , by nie był on taki sam?

Po pierwsze może coś innego niż HC? Czy każdy serwer aktualnie musi się opierać na gildiach?

Jak chcecie coś wprowadzić, to wprowadzcie coś nowego, czego nie ma na tysiącach takich samych serwerów. Nie wiem, ekonomie dobrą (chociaż dobra ekonomia przy dropie na poziomie dziesiątek procent może być średnio stabilna), drop z rud np. Jest normalnie drop ze stone ale jak znajdziesz rude żelaza to jak wykopiesz masz 50% na znalezienie sztabki (Uprzyjemnia rozgrywke), system tytułów gdzie za jakieś dane czynniki zdobywa się nowe tytuły - i co za tym idzie przywileje... Poprostu coś nowego.

Nie mówię że nie szanuje wkładu (O ile cokolwiek w plikach było robione bo aktualnie trudno odróżniać serwery), szanuje pracę ale ciągłe robionie tego samego prowadzi donikąd.

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Dzięki Ci.

Co do tego, ze serwer jest hc. Uwierz miałem ich sporo. Z tego co doświadczyłem hc jest trybem, w ktory gra większa społeczność minecrafta.

8940714373749971015090.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...