Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo ważne pytanie [EB, L#, BOL]

SiLeenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie mam bardzo ważne pytanie. Nie grałem w League of Legends od  roku, również od roku nie miałem styczności z cheatami. Już tłumaczę o co mi chodzi, chodzi mi o to, że nie wiem jakiego cheata wybrać, nie chodzi mi o cenę, chodzi mi o samą efektywność w grze, dodam że nie będę używał Evade ani niczego co wiąże się z unikaniem skili, ponieważ wystarczy kilka głupich akcji i łatwo wyłapać bana. Poszperałem dużo w internecie ale nie znalazłem interesującej mnie odpowiedzi, dowiedziałem się tylko tyle, że BOL pisany jest w C++, co jest gorsze i wolniejsze od C#, którego używa EB i L#, a za razem wyczytałem, że skrypty paid od BOL'a zjadają system, nie mają do Siebie równych. Pamiętam, że za moich czasów (około rok temu) L# rozwijał skrypty SDK co miały niby zjeść skrypty paid od BOL'a, jak jest to nie wiem, dlatego piszę na forum. Jeszcze raz dodam, że cena nie gra roli. Dziękuję wszystkim za udzieloną pomoc

PS: Tworzę ten sam post w trzech działach: LeagueSharp, EloBuddy i Bot of Legends, gdyż nie wiem gdzie go wsadzić, jeżeli jest to błąd to proszę o usunięcie dwóch postów, a zostawienie jednego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...