Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie mam bardzo ważne pytanie. Nie grałem w League of Legends od  roku, również od roku nie miałem styczności z  cheatami. Już tłumaczę o co mi chodzi, chodzi mi o to, że nie wiem jakiego cheata wybrać, nie chodzi mi o cenę, chodzi mi o samą efektywność w grze, dodam że nie będę używał Evade ani niczego co wiąże się z unikaniem skili, ponieważ wystarczy kilka głupich akcji i łatwo wyłapać bana. Poszperałem dużo w internecie ale nie znalazłem interesującej mnie odpowiedzi, dowiedziałem się tylko tyle, że BOL pisany jest w C++, co jest gorsze i wolniejsze od C#, którego używa EB i L#, a za razem wyczytałem, że skrypty paid od BOL'a zjadają system, nie mają do Siebie równych. Pamiętam, że za moich czasów (około rok temu) L# rozwijał skrypty SDK co miały niby zjeść skrypty paid od BOL'a, jak jest to nie wiem, dlatego piszę na forum. Jeszcze raz dodam, że cena nie gra roli. Dziękuję wszystkim za udzieloną pomoc

PS: Tworzę ten sam post w trzech działach: LeagueSharp, EloBuddy i Bot of Legends, gdyż nie wiem gdzie go wsadzić, jeżeli jest to błąd to proszę o usunięcie dwóch postów, a zostawienie jednego.

Opublikowano

LeagueSharp odpada z powodu ilości banwave'ów przez ten program (no chyba, że tworzenie nowego konta co jakiś czas ci nie przeszkadza). Do reszty zależy czy chcesz wyłożyć kasę. Jeżeli zapłacenie kilkadziesiąt/kilkaset euro nie przeszkadza to BoL vip + paid skrypty, jeżeli przeszkadza - EB (darmowe i prawdopodobnie będzie darmowe jeszcze przez dłuuugi czas, powstał przez to, że L# stało się paid). Zawsze jest możliwość używania cracked BoLa ale do tego przydałby się vip na nulled.cr by zdobyć auth-key dzięki któremu możesz zalogować się na dowolne konto w bolu podając w haśle ten kod a w loginie nazwę jakiegoś użytkownika. Należy też pamiętać, że używając jakiegokolwiek programu trzeciego można wyłapać bana, banwave za bola już był, za EB chyba też (co do tego nie jestem pewny a w sprawie bola mogę się najzwyczajniej w świecie mylić, za to L# jest pewne, że miało przynajmniej kilka fal banów).

Co do evade - wystarczy używać "drawing only" by tylko ci rysowało kierunek lotu itd skilli, nie musi samo unikać.

PS EB jest stosunkowo nowe na rynku i cały czas się rozwija, jest trochę dobrych addonów (skryptów) ale jest też cała masa tych gorszych, które często są także stare i nie update'owane (często wystarczy napisać w temacie by autor się zainteresował). Prediction kuleje (nie jest jakoś bardzo złe), orbwalker jest całkiem ok (mi dosyć często missuje csy ale dużo ludzi pochwala sobie)

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Te banwave jest za wykrywalność L#?

Tak

pamiętaj też, że jest teraz opcja zreportowania kogoś po grze i często dostaje się za to bany

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Nie nabijam postów, ale myślę, że lepiej znać dwie opinie niż jedną. Tak samo lepiej znać dwie wersje historii niż jedną i wyrobić swoje zdanie.

----------

Pod względem skuteczności:

L# > EB > BoL > GoS

L# ma ranki i więcej niż 2 gry na suba - musisz zapłacić za tydzień 20,50zł lub ~ 65zł za miesiąc. Nie musisz kupować skryptów. Nie ma cracka.

BoL - vip ~ 40zł. Musisz kupować skrypty, bo prawie wszystkie są paid. Możesz skorzystać z cracked wersji z nulled.io, ale musisz mieć auth, a skrypty musisz sam poszukać, np. na plebleaks ( lub vip na nulledzie i          masz all skrypty + taniej )

EB - full free ( na razie, później cena tańsza od L# raczej ), Blessed Riven, Joker Fiora, OKTR reszta ssie/lub to skrypty typu Cassio, Ryze, Xerath ( każdy ma syndrom skryptera na nich )

GoS - nie grałem, ale podobno ssie pałkę niemiłosiernie.

PS. pamiętaj, że to, że dostaniesz bana np. za skrypty, to nie oznacza od razu tego, że to jest wykrywalne... teraz ludzie mają oczy i jest przycisk raportuj za 'cheating' a kilka takich raportów często wystarcza na perma. ( im wyżej w lidze tym większa szansa, więc jak chcesz iść p3+ to musisz rushować, bo dostaniesz szybko perma, chyba, że będziesz się mocno krył, ale jesteś nowy... )

Strona EB:

https://www.elobuddy.net

Strona L#:

https://www.joduska.me/forum/

Strona BoL:

botoflegends.com

Opublikowano

Jeśli twierdzisz że EB zjada BoLa po czym wymieniasz 6 skryptów do EB które działają i mówisz że reszta ssie to aż płakać się chcę. Polecam zakup vip Bola na nulledzie, w sekcji ViP masz wszystkie skrypty, BoL wygrywa tak naprawdę tym że skrypty mają zajebistą logikę i naprawdę dobre prediction których masz do wyboru wiele i możesz je ustawiać wedle potrzeb, w dodatku masa skryptów każdy znajdzie to czego potrzebuje, jedyny minus to spadek fpsów, a żadnych innych nie dostrzegam :P

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...