Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot na boxy z petem

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam bota,który bedzie mi klikal po minimapie losowo i gdy mnie lub peta ubija to naprawia i w przypadku kiedy to mnie ubija to przylatuje spowrotem na ta sama mapę, a kiedy ubija peta to go naprawia i wlacza spowrotem zbieracz.Narazie latam na tiny tasku ale on nie naprawi mnie ani peta i nie wróci na mapę wiec np. Na noc nie bardzo sie nadaje zeby go puścić.

Ps. Jak mnie wywali to musi odswierzac stronę.Poprostu taki bot żebym mogl puścić spokojnie na cala noc z gory dzieki☺

Opublikowano

A ustawiłeś wszystko tak jak wymienione niżej?

- włączony tryb 2D,

- włączone tła okien,

- wyłączone tło mapy oraz minimapy,

- włączone pokazywanie nazw graczy,

- najniższe ustawienia graficzne,

- opcjonalnie: wyłączenie skrzynek cargo oraz dronów,

Jak do jakiegoś punktu masz wątpliwości to pytaj :)

Opublikowano

ziomeczki mam pytanie , jeśli chodzi o peta , to jak chce go zrobić pod boxy to jakie mechanizmy trzeba kupować i ulepszać ? pytam gdyż za moich czasow jak gralem w dark orbit nie było nawet x4 także pet to dla mnie nowość . ( prosiłbym jak można konkretne nazwy tych modułów dla peta . Dzieki

Opublikowano

Ja gram tak modul to zbieracz a protokoly to tak : 3x radarowy i 9x wydobywczy i zbieram kolo 5 tyś uri bez podwajacza

*na godzinę (sorry na fonie jestem i nie mam jak edytować)

Opublikowano

Ja gram tak modul to zbieracz a protokoly to tak : 3x radarowy i 9x wydobywczy i zbieram kolo 5 tyś uri bez podwajacza

no dobra , ale jaki poziom tych wydobywczych i radarowych ? 3 ? dość dużo uri potrzeba jeśli all są lvl 3 , do tego jak zwiększyc ilosc slotow w pecie ? trzeba mu lvl nabic czy kupić te sloty ?

Opublikowano

no dobra , ale jaki poziom tych wydobywczych i radarowych ? 3 ? dość dużo uri potrzeba jeśli all są lvl 3 , do tego jak zwiększyc ilosc slotow w pecie ? trzeba mu lvl nabic czy kupić te sloty ?

Trzeba odblokowywać sloty peta za uri i wszystkie protokoły na lvl 3.

Opublikowano

Panowie bo tu się zmienil temat a dalej nie mam bota który by klikal losowo na minimape ,naprawiam mnie i peta jak padnę i wracal na ta sama mapę na ktorej latal xD a i gdy mnie wyrzuci odswierzal strone

Opublikowano

Panowie bo tu się zmienil temat a dalej nie mam bota który by klikal losowo na minimape ,naprawiam mnie i peta jak padnę i wracal na ta sama mapę na ktorej latal xD a i gdy mnie wyrzuci odswierzal strone

A golema sprawdzałeś? Bo mi się wydaje, że ma to wszystko.

Opublikowano

Takie granie to nie granie ja już zrobiłem sam 3 konta bez botów. Jak tobie ciężko cokolwiek zrobić w grze to nie graj i tyle

moze lubie tak grac i tobie nic do tego wiec nie odzywaj sie xD   golema prubowalem ale on nie naprawia peta

Opublikowano

Z takim narzekaniem to nigdy nie zabocisz. Pragnę zauważyć, że aktualne czasy nie posiadają gamy botów, które sobie każdy pod siebie podporządkuje więc albo zmniejszysz swoje wymagania dot. bota albo będziesz tak pisał co jakiś czas że się temat zmienił a bota nie masz ;) . Boty w tym temacie są bardzo dobre i polecam.

Opublikowano

Candybot według mnie mógłby być najlepszym ze wszystkich pixelbotów gdyby tylko jego twórcy chciało się dodać do niego funkcje, o które wielu użytkowników już prosiło. Jednak twórca robi wszystko po swojemu i czasem nawet banalnej funkcji nie doda (choć nie wiem czemu). Teraz dopiero chyba posłuchał głosu ludzi z forum i próbuje zrobić zbieranie palladium (choć ta opcja jest już bardziej rozbudowana niż inne, których nie zrobił). Na tym etapie wolę używać własnego bota, którego kiedyś tutaj testowaliśmy wspólnie - przynajmniej wiem, że nigdy mi drony nie pękną bo ma licznik padnięć, a peta też naprawiać potrafi - ale nie używam tego bo nie mam premium. Jedna wada, że nie jest to background bot, ale po co to komu jak istnieją maszyny wirtualne. Jak twórca Candybota posłucha użytkowników to może się kiedyś na niego przesiądę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...