Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany komputer 2000zł

chuno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Decyduje się kupić komputer w cenie 2000zł(+/-). Poszukiwałem aktualnie na olx, lecz niestety nic ciekawego nie znalazłem. Dzisiaj przeglądając allegro napotkałem się na taki o to sprzęt.

http://allegro.pl/mocarz-i5-4460-8gb-r9-270-1tb-24-lcd-fullhd-gwar-i5977582494.html
Chciałbym poznać opinie innych użytkowników. Zaznaczam, że aktualnie używam laptopa, więc muszę kupić również monitor, stąd taka opcja jest mi na rękę. Być może ktoś znalazł jakiś ciekawy sprzęt w granicach 2000zł?

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

bardzo dobra propozycja, sam bym kupił ale tylko przy odbiorze a do krakowa za daleko ;) spokojnie gta na wysokich fullhd, reszta gierek tez podobnie, bierz bo naprawde okazja. Nowy taki komputer kolo 3k tu masz z monitorem myszka i klawiatura + kontroler za 2 tysie ;)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

bardzo dobra propozycja, sam bym kupił ale tylko przy odbiorze a do krakowa za daleko ;) spokojnie gta na wysokich fullhd, reszta gierek tez podobnie, bierz bo naprawde okazja. Nowy taki komputer kolo 3k tu masz z monitorem myszka i klawiatura + kontroler za 2 tysie ;)

Martwi mnie tylko ten zasilacz, nie będzie z nim problemu? 

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

naprawdę dobry komp jeszcze w cenie masz akcesoria więc naprawdę warto kupuj póki jeszcze jest :D  gwarancję do 2016-17 więc za taką cene lepszego nie znajdziesz 

bardzo dobra propozycja, sam bym kupił ale tylko przy odbiorze a do krakowa za daleko  ;) spokojnie gta na wysokich fullhd, reszta gierek tez podobnie, bierz bo naprawde okazja. Nowy taki komputer kolo 3k tu masz z monitorem myszka i klawiatura + kontroler za 2 tysie  ;)

nie spokojnie starczy chieftec to dobra firma godna zaufania 

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Spokojnie, to nie bomba :D styknie na luziku ;) bierz bo ten komp zejdzie jak swieze bułeczki

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Spokojnie, to nie bomba :D styknie na luziku ;) bierz bo ten komp zejdzie jak swieze bułeczki

Dzięki za odpowiedź. Właśnie byłem zainteresowany, ale teraz już zdecydowałem się na kupno.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...