Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Boar Tygrys Wilk Oraz Lew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiec tak przerylem calego clienta z 2010r i 2008 porownywalem pliki msa itp w grze owszem byl jako moob ale nie da rady na nim smigac jak chce jechac to nie widac mooba spedzilem ponad 5h na rozpakowaniu itp nawet w navicat itp podmienialem zamiast konia i nadal nie da rdy foldery  w mysql zmienialem itp  wiec na dzien obecny jeszcze tego nie rozgryzlem ale jak juz sie udalo ustawic jako mooba to jest  wielki + zostala tylko kwestia tego czy da rade na tym popierdzielac :) tylko z tym mam problem 

info dla innych  bony mozna ustawic na konia ze daje wiecej defa i wartosci ataku nawet PZ moze dodac i inne bonny jakie chcesz max bonow to jak sie nie myle to 2-3 bony 

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

xєnex , Ja nie wiem po co ty kity wkręcasz ludziom że to działa. Można sobie wziasc pliki Scrofy , Hae-tae , Tygrysa . Ale efekt będzie taki że się będzie np wbity w brzuch Scrofy xD ktora jest sztywna jak posąg. Wg. mnie , bezsensu jest oszukiwanie ludzi że to działa , skombinuj pliki .gr2 tych mobków to napewno zadziała :)

Opublikowano

Nie chce spamowac , ale na ePvP znalazlem temat w którym były pliki .gr2 i dds dzika. Wgrałem i wszystko działa tylko dzik bierze dds z monstera a nie npc :D. i w tych plikach jest mały błąd. Dzik zamiast biegać to porusza się powoli.

LINK DO TEMATU: http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-pserver-discussions-questions/600969-neue-reittiere-new-horse-new-war-hog.html

Dowód że działa: http://img62.imageshack.us/f/wierzchowiec.jpg/

Opublikowano

Nie chce spamowac , ale na ePvP znalazlem temat w którym były pliki .gr2 i dds dzika. Wgrałem i wszystko działa tylko dzik bierze dds z monstera a nie npc :D. i w tych plikach jest mały błąd. Dzik zamiast biegać to porusza się powoli.

LINK DO TEMATU: http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-pserver-discussions-questions/600969-neue-reittiere-new-horse-new-war-hog.html

no ciekawie ciekawie, xenex nie udalo ci sie nas wrobic :D

57199140501148694665.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to ma niby działać?

Jak by już coś takiego było to niemiec Joshi by już to miał :D

On ma tekstury ale nie da się jeździć... To co może taki 12latek? :)

Temat powinien być closed :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...