Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobienie z demka filmu

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zrobić z dwóch demek nagranych, film, który później wyśle na youtube. Znacie jakiś łatwy sposób, aby to nagrać w cs? Ściągnąć program do nagrywania i puścić demko i niech sie nagrywa tak? Bo testowałem w grze nagrywanie np. startmovie "nazwa pliku" itd. ale dużo z tym roboty. Pomóżcie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Action!, Fraps albo OBS i odpal nagrywanie podczas odtwarzania demka i juz. Potem jakis montaz w jakims programie do montowania filmow i elo, sprawa zalatwiona. 

Opublikowano

Action!, Fraps albo OBS i odpal nagrywanie podczas odtwarzania demka i juz. Potem jakis montaz w jakims programie do montowania filmow i elo, sprawa zalatwiona. 

Tyle, że jest mały problem, bo jak nagrałem ten mecz, który trwa 25 min i waży 40GB i chce go skonwertować do mp4 w Freemake Video Converter to czekałem godzinę i nic dalej się nie działo, było dalej 0% ... proszę o pomoc. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...