Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lee sin ward jump

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, z racji iż zagrałem lee sinem już coś około 300 gier, ale wciąż nurtuje mnie jedno pytanie. Szybkość wykonywania skoków z wardami na wyższych dywizjach. Oczywiście grając też udaję mi się to osiągnąć w luźnych sytuacjach, ale przy większych walkach po prostu się gubie. Czy oni mają pobindowane to jakoś tak, że jednocześnie podczas stawiania warda używa się już skok?

Opublikowano

można zbindować jeśli masz klawiaturę z macro lub mysz a wtedy po wciśnięciu np.S z automatu stawiasz warda i się przyciągasz

Oczywiście wszystko jest do opanowania bez bindów po prostu wymaga skilla ;) Graj dalej ,może ci też to ułatwić granie na smartcastach

Opublikowano

Też mam dużo gierek Lee Sinem I powiem Ci, że da rade mając wardy nawet pod klawiszem "1".

Może kojarzysz Gripexa, on ma wardy i "w" pod dwoma różnymi klawiszami myszki.

Opublikowano

dla mnie to ez, mainuje lee sina od s3

musisz po prostu od razu po postawieniu warda użyć W

ja trzymam zawsze palce; jeden na W, drugi na 4. klikam 4 i potem od razu W

można tym tak wjebać enemy i takie escape robić że głowa mała

trzeba sie uczyć tego od początku bo to chyba najprzydatniejsze 

Opublikowano

@BuBusio skoro używasz takiej to masz na 100% opcję macro czyli możesz jednym kliknięciem postawić warda i doskoczyć nie rozumiem w czym problem po prostu zbinduj se macro i będzie ez

Opublikowano

Ja mam wardy na "X", klawisz który mi wpada pod lewego kciuka i wyginam wardy + w dość szybciutko. Znam niektórych którzy grają z wardami na spacji. Nie trzeba bindować, wystarczy znaleźć twój klawisz.  

Opublikowano

przecież to jest tak łatwe... Poprostu ćwicz. Z tego co pamiętam to gripex kiedyś mówił że mniejszy ping też pomaga, co nie znaczy że na normalnym pingu (30-50) tego nie zrobisz tak samo jak inni.

Opublikowano

Ja na myszce mam zbindowane przyciski do aktywow.

Odpal sobie cusoma i pocwicz w bazie z sighstonem

dobrze tez znac maksymalny zasieg stawianego warda, jak klikniesz za daleko to mozna sie polapac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...