Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 2-3 ADC dla Reygrasa (Lajki gwiazdki)

Biznes Reygras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam swoich faworytów na topa, mida, supporta, do jungli, ale na strzelców nie. Kompletnie nie mogę się zdecydować na żadnego z obecnych.

Poszukuję kogoś do:

1. Silvera i Golda (jeden szit) - kerowanie gierek, ruchanie enemy-bronz_kida,
  2. Nisko-średniej Platyny - duo z ogarniętym supportem (może tutaj kalista?).

Posiadam:

• Tristana (5 poziom masterii, skiny, w s5 grałem bardzo często) - po zmianach na W i E nie gra mi się nią dobrze ("[...] gram gówno totalne" - Nervarien),
  • Graves (4 poziom) - zastanawiam się,
  • Sivir (3 poziom) - raczej odpada,
  • Kindred (3 poziom) Kin ADC? No nw,
  • MF (3 poziom) - też się zastanawiam,
  • Jhin (3 poziom) - raczej na mida dla mnie),
  • EZ (2 poziom) - nie mam zdania,
  • Corki (2 poziom) - nie wydaje mi się bym nim grał,
  • Twitch (2 poziom) - odpada,
  • Ashe (1 poziom) - odpada, odpada.

Stan konta: 3500 PZ

Wymogi:

• nawet jak dam dupy totalnie to mogę pomóc teamowi jakimś np. slowem,
  • balans pomiędzy "dobra do mainowania" a "piekielnie trudna" (czyli Vayne odpada),
    w sumie to chciałbym być "o gra postacią, którą nie często widuję" (małe ban i pickratio), ale lepiej się skupić na tym wyżej.

Odpada:

• Kalista - nie ten styl gry,
  • Vayne - Gosu nie jestem, nie ugram/ogram.
Opublikowano

A myślałeś o Kog maw? Jego W dostało buffa, attack speed jest chory. Mechanicznie też jakoś trudny nie jest. Qtpie nim na streamach często gra.

harley.png

Opublikowano

A myślałeś o Kog maw? Jego W dostało buffa, attack speed jest chory. Mechanicznie też jakoś trudny nie jest. Qtpie nim na streamach często gra.

Niepokoi mnie to, że na "głównej" jest ich mało strasznie (a przynajmniej ja ich nie widuję), jak któregoś zacznę oglądać to przegrywa. Wiem, że takie stwierdzenia są noobskie, ale mnie po prostu osobiście to troszkę odpycha. Po reworku nie zagrałem nim ani razu.

imo ez. Nawet jak przegrasz linie to zawsze mozesz poke`owac, ale wydaje mi sie ze carrowac ezem nie jest tak latwo jak jakas tristana,jinx,kalista itp

Slow z w

Stun z e

ulti na cala mapę

chodzi o Jinx

Hm, Jinx. Wypróbuję na normalach, tylko niech do Riotacji ją dadzą.

Póki co do listy "na pewno nie" trzeba dodać Dravena, o którym zapomniałem, mój procesor w głowie się przegrzeje zanim zacznie działać "hit, łap topór, ustaw się, hit".

Zaraz sobie zagram kalistą z duo partnerem. ;)

Opublikowano

Lucian dobry w każdej fazie gry,postać all in second,wbijasz sie w typa i wpakowujesz wszystkie skille pamiętając o pasywce

79160594027661829163.png

Opublikowano

Lucian dobry w każdej fazie gry,postać all in second,wbijasz sie w typa i wpakowujesz wszystkie skille pamiętając o pasywce

Jak dam nim dupy na pocątku to będę dawał dupy całą grę.

Opublikowano

Ziomek, ty chcesz łatwą postać, którą nawet jak przejebiesz early to i tak jest silna w medium, nie popularną, ale nie kupisz takiej, której nie widzisz na wysokim elo., jeszcze z miejsca odrzucasz kilku adc. Za mało wymagań, dorzuć jeszcze z 5 podpunktów i dopiero napisz temat, bo za dużo postaci pasuje do twoich wymagań :Vvvvvv

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ziomek, ty chcesz łatwą postać, którą nawet jak przejebiesz early to i tak jest silna w medium, nie popularną, ale nie kupisz takiej, której nie widzisz na wysokim elo., jeszcze z miejsca odrzucasz kilku adc. Za mało wymagań, dorzuć jeszcze z 5 podpunktów i dopiero napisz temat, bo za dużo postaci pasuje do twoich wymagań :Vvvvvv

Z tego, co czytam to opisałem Jinx ( xD), nie wiedziałem, że platyna to wysokie elo. Wymagania wymaganiami, jak nie można ich spełnić to należy spełnić większość z nich, co nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...