Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting na sloty polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'czy  net-speak także  oferuje  Sklep SMS - zarabiaj na swoim serwerze" jak  jest na  gametris?

Gametris  oferuje  dość sporo  :

Co zyskujesz
  • Licencjonowany sprzedawca
  • Gwarancja stabilnych połączeń
  • Lokalizacja Polska - Warszawa
  • Niski ping
  • Serwer we własnej domenie za darmo
  • TS3 Bot - gratis!
  • SimplePage - gratis !
  • Autorski panel zarządzania usługami
  • Profesjonalny system pomocy
  • Sklep SMS - zarabiaj na swoim serwerze
  • Dostęp QUERY!
  • Możliwość korzystania z programu YaTQA
  • i wiele więcej...

A na  NetSpeak nie widzę  nic o   usługach jakie  oferują

"Ave Ja"

Opublikowano

@Dawid-Axe

Posiadałem na net-speaku serwer 128 slotowy.

Posiadają (N-bot) który ma w sobie ponad 12 botów. Podstawowe. Jeżeli chodzi o gametris.com to powiem Ci że nie używałem u nich serwera ale widać że oferują dostęp do query oraz yatqa + darmowy music bot to wybrałbym gametris :D

Opublikowano

@Dawid-Axe

Posiadają (N-bot) który ma w sobie ponad 12 botów. Podstawowe. Jeżeli chodzi o gametris.com to powiem Ci że nie używałem u nich serwera ale widać że oferują dostęp do query oraz yatqa + darmowy music bot to wybrałbym gametris :D

też  tak  myślę  ze  gametris wybiorę :)

"Ave Ja"

Opublikowano

@Dawid-Axe

To nie jest Music Bot, a zwykły Poke Bot, komendy i kilka innych dupereli. Music Bota trzeba dodatkowo dokupić.

Dostęp do query jest, ale z tego co pamiętam to dość ograniczony.

Miałem tam serwer, ogólnie mogę polecić, ze względu na jakość oraz support (który w przypadku problemów wchodzi na Twój serwer i rozwiązuje problem), aczkolwiek na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad zakupem VPS.

Opublikowano

Polecam Net-Speak sam miałem serwer wczoraj mi się skończył bo na vps przeszłedłem vps też kupiłem u nich Polecam net-speak pod względem slotów

Opublikowano

To nie jest Music Bot, a zwykły Poke Bot, Wiadomości powitalne i kilka innych dupereli. Music Bota trzeba dodatkowo dokupić.

Dostęp do query jest, ale z tego co pamiętam to dość ograniczony.

Miałem tam serwer, ogólnie mogę polecić, ze względu na jakość oraz support (który w przypadku problemów wchodzi na Twój serwer i rozwiązuje problem), aczkolwiek na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad zakupem VPS.

lecz  pod  vps  trzeba  ogarnąć  licencje  co  narazie  nie chce  mi się z tym  bawić a z tego co się orientuje  by  dostać licke  NPL  trzeba  mieć stronę  i ruch  na niej  :)

"Ave Ja"

Opublikowano

Dawid-Axe jeżeli chodzi o serwer na sloty jak najbardziej gametris! Może mało znany hosting jednak idzie co raz wyżej. Zacząłem korzystać z ich usług około 2 lat temu i wtedy za dużo nie mieli. Na ten moment oferują całkiem niezłe i stabilne usługi. Jedyny minus to VPS tego nie polecam.

Serwery na sloty ciężko jest ddosować, tanie domeny, a zaletą tego wszystkiego to domena którą możesz podpiąć pod hosting, www, serwer teamspeak i nawet sklep 24/7 jednocześnie.

Na ten moment w gametrisie mam 14 usług z których korzystam i jest w porządku.

Opublikowano

Dawid-Axe jeżeli chodzi o serwer na sloty jak najbardziej gametris! Może mało znany hosting jednak idzie co raz wyżej. Zacząłem korzystać z ich usług około 2 lat temu i wtedy za dużo nie mieli. Na ten moment oferują całkiem niezłe i stabilne usługi. Jedyny minus to VPS tego nie polecam.

Serwery na sloty ciężko jest ddosować, tanie domeny, a zaletą tego wszystkiego to domena którą możesz podpiąć pod hosting, www, serwer teamspeak i nawet sklep 24/7 jednocześnie.

Na ten moment w gametrisie mam 14 usług z których korzystam i jest w porządku.

dzieki  za info  :D

"Ave Ja"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...