Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revastion [Dedyk] [Easy/PvP]

Daj Gryza mmmm.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To długo pograłem...Wbiłem na dolinę orków i już więcej się na tą postać nie zalogowałem xD

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zbugowana świątynia  nie da się  odbugowac postaci  na stronie 

nick  Krzepki   pop  o odbugowanie 

Opublikowano

Ten serwer to jakaś kpina, na pytanie czy zostaną poprawione bugi administrator odpisał, że może jakiś technik naprawi. xD jakiś*

Opublikowano

serwer działa od 18 do 18:20 i to tyle :D

top 1 moje, hehe :D

wbije jutro jak bedzie dzialal, jeśli bedzie jutro ciagle off to odpuszczam sobie tutaj gre ;)

LecimZTemate pozdrawia ;D

Opublikowano

Szit gówno i chujnia z patatajnią. Zbierana kasa uaktualnia się na liczniku dopiero po relogu, wydana kasa znika z licznika tez dopiero po relogu - utrudnia zakupy. Teleporty nie działają, 3 razy chciałem na pajączki skoczyć i raz na dolinę - za każdym razem efekt to wywalenie z gry i zbugowanie postaci. Odbugowanie na stronie trwa dobre 20 minut. Raz wszedłem szybciej to musiałem to powtarzać. Błą na błędzie błędami pogania. Przez 3h pograłem może 25 minut.

Opublikowano

Szit gówno i chujnia z patatajnią. Zbierana kasa uaktualnia się na liczniku dopiero po relogu, wydana kasa znika z licznika tez dopiero po relogu - utrudnia zakupy. Teleporty nie działają, 3 razy chciałem na pajączki skoczyć i raz na dolinę - za każdym razem efekt to wywalenie z gry i zbugowanie postaci. Odbugowanie na stronie trwa dobre 20 minut. Raz wszedłem szybciej to musiałem to powtarzać. Błą na błędzie błędami pogania. Przez 3h pograłem może 25 minut.

Ten serwer to paździerz i końska spier...z vpsu powstałeś i w proch się obrócisz. xD

Opublikowano

Po prezentacji serwer wyglądał nawet ok, ale w środku moim zdaniem bieda. Nie sądzę, byście odnieśli chociażby mały sukces, ale próbujcie.. do odważnych świat należy.

Powodzenia. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Z tego co wiem serwer stał 20 min i go wyłączyli także wszystko mówi za siebie.

Mózg chyba ci wyłączyli. 

Opublikowano

Nie polecam tego shitu ... Od razu na wejście przywitało mnie pare bugów . Ilość yang zbugowane, DT wyrzuca zawsze na pieczątkach, nie da nawet rady dać PT . Teleporty nie raz nie działają . Serwer na plikach Lanerisa . NIE POLECAM 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Nie polecam tego shitu ... Od razu na wejście przywitało mnie pare bugów . Ilość yang zbugowane, DT wyrzuca zawsze na pieczątkach, nie da nawet rady dać PT . Teleporty nie raz nie działają . Serwer na plikach Lanerisa . NIE POLECAM 

Jakoś mi DT działa, bugu z Yang nie mam i teleportty tez mi dzialaja..

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...