Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do Gier 1700zł

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym kupić laptopa i zobaczyłem na ebayu Lenovo B50-45. Pójdzie coś na nim? na medium.

Gram ogólnie w Guild Wars 2, lol, cs go i jakieś giereczki MMO. Jak nie to podajcie jakieś lepsze lapki to zobaczę i kupię. 

Kupuję 17 lutego, budżet 1700zł

Dzieki

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Dołóż drugie tyle kupisz może laptop do gier, ten jest do gierek, w low/medium większość się uruchomi jak będzie działała to się dowiesz jak potrafisz skonfigurować laptopa. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie lenovo w tej cenie nie nadaje sie do gier kompletnie

1) Kwota przeznaczona na zakup: 
2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):
3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.)
4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.):
5) Osobiste preferencje:
6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego)

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Te Lenovo widziałem że nawet na medium ogarniało parę gierek nowszych wiec wydawało mi sie solidne.

1) Kwota przeznaczona na zakup:  1700
2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): 14+
3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.) Gry te co opisałem wyżej do innych nie potrzebuje.
4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): nic
5) Osobiste preferencje: ---
6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego) bez albo z obojętnie jak taniej wyjdzie i lepiej.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Są Lenovo i LENOVO , ty akurat wybrałeś sprzęt z najniższy półki cenowej  999 zł do 2 200 zł 

Moim zdaniem lepiej poczekać i doskładać trochę więcej kasy i kupić używany ( +500 ) 

Kupić nowy i wydajny  ( +1000 ) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dell 5558 z i3 ulv i GF920m - dobry dostęp do niektórych podzespołów, niskie tempratury, pokrywa serwisowa. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera (serwisanta) i laptop jest naprawiany na miejscu).

ASUS R556LJ z i3 ulv i GF920m. Matowa matryca, lekka praktyczna obudowa, wygodna klawiatura, świetne tempratury,  długie czasy pracy na akumulatorze do 5h na wifi. Dobra wydajnośc w niskiej cenie.

Lenovo ideapad 100 z i3 ulv i GF920m. - Dobra konfiguracja w niskiej cenie.

Acer e5-571g z i3U i GF920m. laptop jest niezle wykonany, posiada mocna akumulator nawet do ponad 7h działania na wifi, dobra kultura pracy, nie jest głosny ani sie nie przegrzewa. 

Wszystkie modele sa lepsze od w/w Lenovo.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...