Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Naprawa raportów

Riveilli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry,

nie wiem czy ten problem występuje tylko u mnie, ale raportowanie niektórych postów potrafi trwać nawet parę minut, a na końcu samego procesu czasem wcale nie pokazuje się komunikat o wysłaniu zgłoszenia.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Razem z @Lord Assasin i @Rayso. testowaliśmy ostatnio jak to jest. Okazuje się że raport dochodzi sekundę po naciśnięciu przycisku Wyślij. Śmiało można zamykać wtedy kartę, przejść na stronę główną czy co innego a modzi i tak raporcik dostaną :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

refresh, ktoś się zainteresuje?

Miałem o tym pisać ale jakoś zapomniałem.

Poprawcie to bo czasami to odpuszczam wysłanie raportu tylko o to że tak długo to trwa.

Wszystko działa jak należy, tylko okienko znika po dłuższym czasie, raport normalnie się wysyła. 

Opublikowano

Razem z @Lord Assasin i @Rayso. testowaliśmy ostatnio jak to jest. Okazuje się że raport dochodzi sekundę po naciśnięciu przycisku Wyślij. Śmiało można zamykać wtedy kartę, przejść na stronę główną czy co innego a modzi i tak raporcik dostaną :)

W takim bądź razie, dlaczego nie było o tym nigdzie żadnej informacji?

Dla większości ludzi informacją, że raport dotarł do moderatora, jest zniknięcie okienka i wyświetlenie komunikatu o sukcesie.

Tak.

^

giphy.gif

Opublikowano

Cały czas nie jest to naprawione. Raport potrafi się wysyłać 30 sekund, a trochę trzeba ich czasem robić.

Opublikowano

81716282 raz piszecie o tych raportach.

Przecież, zespół Administracyjny wie o tym od tamtego roku.

Tak.

Opublikowano

Mimo, że raport zostaje wysłany od razu po kliknięciu "Wyślij", to ta cała animacja powinna zostać jak najszybciej naprawiona. Użytkownik, który nie wie co i jak na forum, będzie się niepotrzebnie denerwował, aż w końcu przestanie mu się chcieć zgłaszać nieregulaminowe posty.

pewnie i tak przyjdzie nam czekać do ipb 4.0

Opublikowano

Też jestem na tak, czasami mam wątpliowsci albo chce 2 osoby zaraportować "a few moments later"­.

Pozdrawiam, G..

• 2 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano

Faktycznie, czasami zamula podczas raportowania. Jestem na tak, ponieważ warto się temu przyjrzeć.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Mimo, że raport zostaje wysłany od razu po kliknięciu "Wyślij", to ta cała animacja powinna zostać jak najszybciej naprawiona. Użytkownik, który nie wie co i jak na forum, będzie się niepotrzebnie denerwował, aż w końcu przestanie mu się chcieć zgłaszać nieregulaminowe posty.

pewnie i tak przyjdzie nam czekać do ipb 4.0

Tak.

1980497.jpeg
Opublikowano

Nie jestem jakimś specem. Skoro raporty dochodzą, to czemu powiadomienie nie jest natychmiastowe?

Jestem za naprawieniem animacji.

Opublikowano

ja sobie przez to odpuścilem te raporty, bo nie chcialo mi się czekać, a nie ma nigdzie informacji, że dochodzi od razu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...