Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loader ...

Kirou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co to jest Loader ... ? Chciałbym odpowiedz nie jakąś zawiłą tylko podstawowe jego funkcje ... Sory ze takie pytanie ale kompletnie niewiem co to jest z góry thx za poświencony czas ^^ aha i jeszcze jedno wiem ze jest ten temat http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=9691 lecz kompletnie nieczej o co tutaj caman wiec daj cie mi krutki opis o co w tym chodzi dzieki jeszcze raz...

Weteran
Opublikowano

Główne funkcje:

- możesz nieskończenie oddalać obraz w silku (przydatne do szukania unikatów)

- no-dc - podczas wbijania nie dostajesz DC

- możesz przeklinać w silku

- redirect IP (przydatne do bota)

- multiclient - możesz odpalić wiele silków na raz

...

Opublikowano
A czy mozna dostac za niego bana jak sie niema silkow ?

nawet jak kupujesz silki mozesz dostac bana

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano
nawet jak kupujesz silki mozesz dostac bana

No niecalkiem bo to wkoncu twoja kasa wiec wychodzi na to ze by cieokradli wiec niewiem czy im sie oplaca bo tak to do sądu mieli by rozprawe i raczej by ja przegrali bo niemaja dowodów na to

Opublikowano
No niecalkiem bo to wkoncu twoja kasa wiec wychodzi na to ze by cieokradli wiec niewiem czy im sie oplaca bo tak to do sądu mieli by rozprawe i raczej by ja przegrali bo niemaja dowodów na to

to co miałeś zaznaczyć podczas logowania czytałeś ?

jak by tam pisało ze masz zapłacić 1000zł za miecha tez byś nie wiedział bo nie przeczytałeś

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Mają. Po drugie ty JAWNIE łamiesz ich regulamin, więc choćbyś wydał na gre 1000zł to i tak prawo jest (i słusznie) po ich stronie.

Opublikowano

Tak samo sądze jak Dragon, lecz zastanówmy się po co banować im kogos na kim mogą zarobić? Wiekszość 60+ kupuje silki na premium itp. Oni maja prawo Bo łamiesz regulamin.

@EDIT

@Deatre, KokeR nie czytaliście regulaminu? poczytajcie o sygnach MAX 5 Linijek

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Mam problem z Sro_Loader v1.0 ponieważ kiedy chcę włączyć opcje Multi Client i wbije sie jednym kontem z obcja Multi Client to drugą postacią już nie mogę, bo wyskakuje błąd (c7) lub (c10)

Sorka za to tutaj, ale nie mogłem wyszukać odpowiedniego tematu...

PLS odp.

• Dodaj nową pozycję...