Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak obejść (nie)inteligentne osoby sprawdzające czy mamy cheaty

matixd3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję teraz mogę uważniej sprawdzać graczy! xD

Rozwin swoja wypowiedz.

Jak ktos to bedzie umiejetnie robil to nic nie zauwazysz :D

Opublikowano

­Nie szanuję takich typu poradników.

Według mnie, to łamanie jakichkolwiek zasad moralnych, bo przecież "każdy chce być święty", więc używa wszystkiego, co by go wspomogło.

Przykładem jest taki nieudacznik życiowy, który nic nie potrafi i nic mu w życiu nie wychodzi.

Chce się wybić, jak też Polski St(uu)ół.

Nie jestem za cheaterstwem.

Opublikowano

Według mnie, to łamanie jakichkolwiek zasad moralnych, bo przecież "każdy chce być święty", więc używa wszystkiego, co by go wspomogło.

Przykładem jest taki nieudacznik życiowy, który nic nie potrafi i nic mu w życiu nie wychodzi.

Ja tez nie lubie cheaterow ale bardziej od nich nie szanuje tych "helperuf" ktorzy grzebia w plikach i nawet na komputerach sie nie znaja...
Opublikowano

Ja tez nie lubie cheaterow ale bardziej od nich nie szanuje tych "helperuf" ktorzy grzebia w plikach i nawet na komputerach sie nie znaja...

Eeeee...

"helperuf"? Eeee..

Nawet w cytacie rozumiem, ze masz żal do ludzi, którzy mają około 10 lat i tworzą sobie własne serwery, gdzie nawet niczego nie ogarniają...

Kiedyś robiło się serwery dla przyjemności, a nie jak teraz, że dzieciaki je sobie wykupują, bo chcą się pokazać, chcą wiedzieć, jak zarobić będąc dzieckiem, co nawet nie jest możliwe, itd. Kolejny #bezsens

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...