Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedni VPS pod boty muzyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mbota i musicbota w arubie i nic na hosteamie nie blokuje mi. -.-

Info od ht:

Witam,

na ten moment nie ma możliwości odblokowania podsieci Aruba. Została ona zablokowana ze względu na liczne ataki skierowane w usługi użytkowników i będzie nadal blokowana dopóty, dopóki nie uporządkują u siebie sytuacji.

Pozdrawiamy

@topic 

Tak jak zostało powiedziane OVH bądź jakiś dedyk z kimsyfa. 

Opublikowano

Info od ht:

Witam,

na ten moment nie ma możliwości odblokowania podsieci Aruba. Została ona zablokowana ze względu na liczne ataki skierowane w usługi użytkowników i będzie nadal blokowana dopóty, dopóki nie uporządkują u siebie sytuacji.

Pozdrawiamy

@topic 

Tak jak zostało powiedziane OVH bądź jakiś dedyk z kimsyfa. 

Kolego twierdzisz że kłamię?

a169a3506f7a1.png

Opublikowano

Panowie chodzi mi tylko o to jaka oferta VPS uciągnie mi te 6 botów na spokojnie , bez lagów bo aktualnie posiadam VPS z webh i po instalacji i puszczeniu stacji radiowej na wszystkich botach pojawiają się straszne lagi  ;)

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Panowie chodzi mi tylko o to jaka oferta VPS uciągnie mi te 6 botów na spokojnie , bez lagów bo aktualnie posiadam VPS z webh i po instalacji i puszczeniu stacji radiowej na wszystkich botach pojawiają się straszne lagi  ;)

Najtańszy SSD 1 z OVH 

Kolego twierdzisz że kłamię?

a169a3506f7a1.png

Może ten klaster IP nie jest blokowany. Swojego czasu jak byłem w ht nie mogłem się połączyć i to była odpowiedz od nich :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...