Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba do was

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, wykonuje prace do szkoły o energiach bardzo dla mnie ważną i mam dla was WSZYSTKICH wielką prośbę. Potrzebuje żebyście wypełnili krótką ankietę, proszę o SZCZEROŚĆ, nie potrzebuje odpowiedzi z Wikipedii czy innych stron, odpowiedz TY, jeśli nie znasz odpowiedzi nic się nie stało, bo własnie o to chodzi, wiedzieć ile ludzi zna odpowiedzi na te pytania. Do tego dodam że twoje odpowiedzi zostaną zachowane TYLKO dla mnie. 

Tutaj dana ankieta:

https://docs.google.com/forms/d/1Pox46xPqb5jvn2rR9u0MBCOulx0Yo64K5BtKMKqs0rk/viewform

To tylko 5 minut, nic nie tracisz a mi bardzo pomagasz. :)

*Daje + za wykonanie ankiety.*

@EDIT: Fail w title, prośba DO Was, haha. 

Opublikowano

Temat pracy dość ciekawy, a ankietę oczywiście wypełniłem, powodzenia z zadaniem. ;)

Bardzo dziękuje. 

Opublikowano

Robiłem dość podobną pracę do szkoły. Temat jest dość ciekawy i na czasie... przecież nigdy nie wiadomo kiedy skończą się zasoby węgla czy ropy. Należy nawet wspominać o takich źródłach jak wiatr czy woda :)

Wypełnione.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Ciekawy temat, ostatnio rzadko poruszany, tak mi się przynajmniej wydaje i sam się zawiesiłem w pewnym momencie, wypełnione.

Opublikowano

Robiłem dość podobną pracę do szkoły. Temat jest dość ciekawy i na czasie... przecież nigdy nie wiadomo kiedy skończą się zasoby węgla czy ropy. Należy nawet wspominać o takich źródłach jak wiatr czy woda :)

Wypełnione.

@Vendrome celem pracy jest krytyka aktualnego modelu energetycznego, który jest bardzo zanieczyszczający dla nas i naszego środowiska i którego koniec jest tuż tuż, prezentując tak te energie które mogą być alternatywą w przyszłości takie jak np. ty wymieniłeś. Co do części praktycznej wykonuje miesięczne badanie pływów w moim małym miasteczku aby zobaczyć aż dokąd opłacałaby się instalacja centrali pływowej w okolicy.

Bardzo dziękuje za wypełnienie ankiety. :)

Ciekawy temat, ostatnio rzadko poruszany, tak mi się przynajmniej wydaje i sam się zawiesiłem w pewnym momencie, wypełnione.

Dziękuje. :)

@EDIT: Już 5 osób odpowiedziało na ankietę, bardzo wszystkim dziękuje za pomoc i współprace :yay: . 

Opublikowano

Zrobione :) Niedawno na geografii w technikum miałem podobny dział więc ta ankieta była takim krótkim przypomnieniem :)

Opublikowano

Zrobione :) Niedawno na geografii w technikum miałem podobny dział więc ta ankieta była takim krótkim przypomnieniem :)

Gotowe :)

Dziękuje panom! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...