Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer i nowa karta graficzna

ToMaSzSPEED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W cs go bedzie ok, ale pograj w gta 5 czy wiedzmina 3, doloz do tej gtx 750 ti 2gb ddr5, zebys nie zalowal. PS ten informatyk to tak srednio madry

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

@ToMaSzSPEED nie xD jest to pamiec vram, taka pamiec karty graficznej, z 4gb ramem da sie zyc, wiem, ze masz ddr3. Chodzi o to, ze karty z ddr3 sa mniej wydajne niz te z ddr5, zobacz ta ma 2gb http://www.morele.net/karta-graficzna-palit-geforce-gtx-750-ti-2gb-ddr5-128bit-ne5x75tt1341f-632003/ a ta tylko 1gb http://www.morele.net/karta-graficzna-inno3d-geforce-gtx-750ti-1gb-gddr5-128bit-minihdmi-2xdvi-n75t-1ddv-d5cw-844823/

Na dzisiejsze czasy 1gb to strzal w kolano, bo 2gb juz jest troche waskim gardlem w niektorych grach.

Opublikowano

@Oski0202 kupiłem kartę Gigabyte gtx 750 TI OC 2GB DDR5.

Sytuacja w cs wygląda tak:

Rozdzielczość ekranu 1280x960

Prawie full detale

150-200 fps.

Procesor jak widać nie gra tu większej roli, chociaż z pewnością lepszy procesor byłby potrzebny w bardziej wymagających grach :P

TNu4YuM.jpg

Opublikowano

@Oski0202 kupiłem kartę Gigabyte gtx 750 TI OC 2GB DDR5.

Sytuacja w cs wygląda tak:

Rozdzielczość ekranu 1280x960

Prawie full detale

150-200 fps.

Procesor jak widać nie gra tu większej roli, chociaż z pewnością lepszy procesor byłby potrzebny w bardziej wymagających grach :P

Wejdz na deathmatch 128 tick przynajmniej 16vs16 i zobacz ile masz fps :P 

Opublikowano

Na i3 mi potrafia spasc bardziej, ale ok, niech Ci bedzie, wazne, ze jestes zadowolony, jednak radze Ci w najblizszym czasie zmienic procesor na i3 2120/ i5 2400 jesli chcesz myslec o graniu w nowe gry jak wiedzmin 3 czy gta 5.

Opublikowano

Sądziłem ,że fps będę miał dużo mniej, nie wiem jakim cudem jest ich aż tyle :DD (moze mam więcej niż tym ponieważ nie mam na maxa niektórych "fpsojebnych" detali na maxa , są mi nie potrzebne :)

Procka w miare możliwości tak jak mówisz , również wymienię :).

TNu4YuM.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...