Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwieranie plików w Notatniku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co chciałeś zobaczyć skoro to pliki nie tekstowe i nie są do otwierania w notatniku?

Skojarzyłeś pliki z niewłaściwym rozszerzeniem  do notatnika. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mam w grze plik "steam api" i chciałem go czymś otworzyć, mam do wyboru jedynie notatnik i wordpad i gdy otwieram wyskakuje mi właśnie takie cos. Jeżeli mam zły program to czy mógłbyś podać nazwe jakiegoś którym mógłbym to otworzyć?

Gdyż ściągnąłem ze steama grę dishonored, jednakże mam ją w języku angielskim., czytałem że idzie wgrać spolszczenie tylko trzeba edytować w pliku steam api z english na polish, jednakże nie mogę tego zrobic

Opublikowano

Skoro nie potrafisz edytować plików binarnych i bibliotek to sobie odpuść takie zmiany. 

Nie przeczytałeś dokładnie tutorialu jak zamienić język i z dupy strony bierzesz się za to otwierając niewłaściwy plik. 

Pewnie plik ma rozszerzenie CFG lub INI a nie DLL bo taki otwierasz 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mam w grze plik "steam api" i chciałem go czymś otworzyć, mam do wyboru jedynie notatnik i wordpad i gdy otwieram wyskakuje mi właśnie takie cos. Jeżeli mam zły program to czy mógłbyś podać nazwe jakiegoś którym mógłbym to otworzyć?

Gdyż ściągnąłem ze steama grę dishonored, jednakże mam ją w języku angielskim., czytałem że idzie wgrać spolszczenie tylko trzeba edytować w plprzepraszam cku steam api z english na polish, jednakże nie mogę tego zrobic

przepraszam cię bardzo czego spolszczenie chcesz zrobić ??? < jakieś konkrety

@Grzesio64

nmexyu-2.png

oznacz mnie jeśli chcesz żebym odpowiedział @tm_WIII

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...