Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping ....

MatigeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wszystkim zwracam sie do was z pomocą bo sam juz nie mam pojęcia co zrobic jeszcze jakieś 2-3 miesiace temu miałem ping w po 50-70 max zrobiłem reinstal cs'a bo miałem jakiś błąd ... po zainstalowaniu cs'a wbijam do gry i ping po 1k... nie mam pojecia dlaczego. Próbowałem wieeelu rzeczy i z tych 1k spadł mi do 80-150 zazwyczaj jest po 100 i strasznie skacze. Nie mam pojęcia co zrobiłem nie tak ale myslę że mi pomożecie.

Teraz praktycznie nie mam gry bo wbijam na serwer laga lapie i ping po 200 czasem a wczesniej normalnie wchodziłem. Czasem jest dobrze bo jest po 60-70 ale po jakiś 5 min gry skacze do 150-200 i wywala z serwera.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Powyłączaj programy w tle, przeskanuj antywirusem, możesz go wyłączyć itd.

Ale zapewne to wina Twojego internetu, zadzwoń do dostawcy.

giphy.gif

Opublikowano

Internet raczej jest dobry bo w innych grach mam normalny ping i praktycznie bez lagów tylko w cs mi tak się dzieje 

Programy w tle wyłączam zawsze antywirus też. Nie pomaga.

Opublikowano

Pewnie sterowniki sie zmenily do karty

Pobaw sie rozdzielcziscia jasnoscia moze z normala na widescreen zmien oraz usun cfg i urzywaj tylko przydatnych komend /wrzuc cfg kogos znanego jak chcesz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...