Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uciety ekran przy wlaczeniu cs'a

wRx123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem z cs 1.6,mianowicie ostatnio naszla mnie chec na pogranie w cs,sciagnalem instalke zainstalowalem ladnie pieknie,lecz gdy odpalam cs to "ucina" mi ekran,cs jest wyswietlany rtlko w lewym gornym rogu i do tego jest tez prawie caly obraz uciety ze nawet w opcje sie wejsc nie da..

Sciagnalem inna instalke non steama,nic nie pomoglo i dalej ten sam problem,mial ktos to kiedys badz umie to rozwiazac ? Rozdzielczosc mojego ekreanu 1024x720,dodam jeszcze ze jakis rok temu gdy gralem w cs wszystko na tej same instalce dzialalo prawidlowo,a nie przeinstalowywalem windowsa ani nic.

Probowalem zrobic ss abyscie zobaczyli jak to wyglada,ale ss ekranu wychodzi normalnie jakby cale okno bylo,a jest tylko 1/4 ekranu w lewym gornym rogu.

Opublikowano

powiem tak miałem to samo wszedłem do opcji strzałkami ;) 3 razy w dół i miałem opcje i ustawiłem rozdzielczość na maxa i zamiast widescreen to normal i gra muzyka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...