Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaySafeCard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz sam to sprawdzić.

Ja na przykład w pobiliskim sklepie kupię PSC, a kolega u siebie nie. :v

Dziwnie czasami z tymi PSC, lepiej zrobić sobie konto w banku, mniejsze podatki itp ;)

Opublikowano

Wszelkie informacje i mapę sklepów w których sprzedawany jest psc znajdziesz na ich stronie :) głównie są w kolporterze, delikatesach centrum, w małym osiedlowym sklepiku tego nie znajdziesz.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

To rusz dupę i sam sprawdź a nie się pytasz skąd mam wiedzieć jakie masz delikatesy?

Fraglesie, spytałem ogólnie czy można zakupić, a nie czy jest dostępne akurat w moim....

Opublikowano

Ta, według tej strony jest we wszystkich sklepach w promieniu 50km. tak na serio jest tylko w jednym. 

Opublikowano

W każdych sklepach z terminalem są wszystkie wartości: 20,30,50,100,300

Opublikowano

@Valze u mnie jest 20,30,50,100,200 tak trudno pojsc tam i sie spytac? Nie jestesmy raczej magikami o ktore delikatesy ci chodzi. U mnie w delikatesach centrum nie ma a jest w jakims kiosku do ktorego ktos wejdzie raz na miesiac

Opublikowano
Tak można kupić w delikatesach PSC za 30zł.

20, 30, 50 100, 300.

Najlepiej sprawdź na stronie PaySafeCard, gdzie możesz najszybciej to kupić.

Opublikowano

SPOŁEM - nie wiem czy to też delikatesy (wydaje mi się, że jednak tak) ale potwierdzone info, że tam można spokojnie kupić.

Miłego dnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...