Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z crashem serwera po aktualizacji

M4sha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemankoo, zwracam się z pomocą do dobrych techników którzy umią naprawić ten błąd. Otuż po aktualizacji serwera ts, wszystko dobrze było, ale crashowało mi co godzine serwer: ts3server.pid found, but no server running. Possibly your previously started server crashed

Tak, wiem, że wynika z tej wiadomości usunąć plik: ts3server.pid, no tak ale niestety nie mam w katalogu serwera ts3 takiego pliku, bo zaaktualizowałem do 3.0.12.1 .. Może ktoś mi pomóc, z góry dziękuję. :)
Opublikowano

Podaj logi z folderu logs

2016-02-11 15:40:02.161379|CRITICAL|Client |1 |Assertion "m_ClientDBID != 0" failed at ../../../../s/deps/teamspeak_common_lib/src/chanclients/client.cpp:245;

Takie coś mi się wyświtliło w SSH, poczytałem coś o tym i gość też miał taki sam problem. Poczekam aż wersja będzie stabilna.

Zaktualizuj do wersji 3.0.11.4 do czasu aż wersja 3.0.12 będzie poprawnie zabezpieczona.

Już to zrb..

// EDIT

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...