Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

,,Strategia'' gry

haker2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy dobrze wymyśliłem sobie plan na PL'a.

Posiadam WP'ka 34lvl eq podstawowe (fms+9 30sr kd+4/yy+9 1,5khp 10dopz/ebo+9/srebrna +9/buty +7 1,5k hp) czarowane m3 zbroja m2 11level konia oraz Daggera 30lvl bez eq zasadzka m3 czytana na bieżąco. Myślałem żeby bawić się na jakimś privku a tu tylko czytać skille (Ku nakupilem za 200kk, wystarczy) i robic misje konne? Główną postacią ma być dagger, jak myślicie co robić?

SNq6Ku7.png

Opublikowano

skoro masz zapas KU to czytaj codziennie ale na Twoim miejscu wbiłbym na surce 52lv żeby mieć 3x skill na M

gdy już skille będą G1 to idz do V2 i po grupce bij :)

Opublikowano

skoro masz zapas KU to czytaj codziennie ale na Twoim miejscu wbiłbym na surce 52lv żeby mieć 3x skill na M

gdy już skille będą G1 to idz do V2 i po grupce bij :)

a moze 55 na militara?

SNq6Ku7.png

Opublikowano

­

wbij 55 wtedy masz dobry plan na zarobek (metki, trudny loch małp,dt)

Tak zrobię, btw. chciałbym zarabiać na DT ale podobno strach na G/P nie luruje mobków, prawda to?

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Tak zrobię, btw. chciałbym zarabiać na DT ale podobno strach na G/P nie luruje mobków, prawda to?

Czy prawda to nie wiem ale DT to dobry plan tak sam jak ten loch małp.

­

Opublikowano

Nie na G/P, a nawet na 1 pkt - jak masz wyzszy lvl od moba.

Czy strategia dobra? Skoro masz hajs to jasne, ze czytaj ksiazki. Tak samo rob biologa na swoj lvl. Kwestia tego czy chce Ci sie grac, skoro napisales ze bedziesz sie bawil na privach a tam tylko czytal ku..

Bo jesli chce Ci sie grac to po prostu ja bym podexpil ta ninje rowniez do ok 53 lvla zeby miec juz te 3 skille i je na biezaco czytac, zwlaszcza ze masz sure z dobrym eq na dropka (tutaj to juz wedle uznanai 35 do m2 albo ten 55 na inne metody zarobku).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tak jak @MoHa15 zauważył. Zależy, czy CHCE Ci się grać. Ja na Twoim miejscu surką bym wbił 35 lvl ( ale zgaduje, że takowy posiadasz, tylko błędnie napisałeś w temacie ;) ) i do m2 dorobić na eq na wyższy lvl, Daggerkiem najpierw 35 lvl i dwa skille czytać codziennie. Surką do v2 podexpić następnie ninję, a z niego dropka do DT. Co do strachu., Jeśli masz poziom wyższy niż mob to i 1 pkt wystarczy w ten skill. No i oczywiście.. Jak stoisz z buffem?

Opublikowano

Tak jak @MoHa15 zauważył. Zależy, czy CHCE Ci się grać. Ja na Twoim miejscu surką bym wbił 35 lvl ( ale zgaduje, że takowy posiadasz, tylko błędnie napisałeś w temacie ;) ) i do m2 dorobić na eq na wyższy lvl, Daggerkiem najpierw 35 lvl i dwa skille czytać codziennie. Surką do v2 podexpić następnie ninję, a z niego dropka do DT. Co do strachu., Jeśli masz poziom wyższy niż mob to i 1 pkt wystarczy w ten skill. No i oczywiście.. Jak stoisz z buffem?

Z buffem to ja leże, nie mam.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Z buffem to ja leże, nie mam.

Ciezko bedzie Ci zwlaszcza expic daggerem bez buffa. Zatem rowniez polecam zrobic. Nawet takiego 35 lvl z pomoca i blogo na M, full int i dobre i 20% buffow :) A jak zarobsiz cos wiecej hajsu to zawsze mozna zainwestowac w niego.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Buff to nie problem ;) Nawet podexpiany sporo daje. Błogo i Pomoc na M jak najszybciej, w eq na poczatek złote kolce i broń z 8/12 int (zmiany i dodania na 20 lvl ) jeśli Cię będzie stać to możesz z czasem w tarczę 12 int zainwestować.

Opublikowano

Wbijaj 55lvl na surze, rób biologa i ogarniaj coraz lepsze eq. Najlepiej wykosztuj się trochę i zapłać komuś za wyexpienie daggera do 70lvl i czytaj więcej skilli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...